300pcs/daug Kosmetikos Pakuotės 150ml Aliuminio Losjonas butelis, Metalinis Konteineris su Sidabro Spauda Siurblys, PASIDARYK pats Skystis Saugojimo Priemonė

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€455.06

1. Talpa: 150ml

2. Medžiaga: aliuminio

3. Buteliuko spalva: sidabrinė

4. Siurblio spalva: balta,skaidri,juoda

5. Buteliuko aukštis 145mm,bendras aukštis 168mm

6. Apačioje skersmuo: 45mm

PRAŠOME PASIRINKTI siurblio SPALVA,AR MES NE LAIVO.AČIŪ.

Buteliuko spalva gali šiek tiek skirtis su nuotrauka dėl šviesos atspindys.

Mes pasirinkti pristatymo būdą pagal

kiekis ir savo šalyje.Gali būti jums pasirinkti pagal

"FEDEX", bet mes galime laivas jį AVS.Tikimės, kad jūs galite

suprasti.Ačiū.

Mokėjimo Informacija

1. Mes priimame sąlyginio Deponavimo ,PP&West Union

2. Nuotraukos yra tik kaip nuoroda, nes foto priežasties.Prašome atkreipti prekę galite gauti kaip standartas.

3. Prašome patikrinti, su savo šalių muitinės, nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.Mes skelbiame užsakymą-faktūrą su žemesnės vertės, mažesnės pinigų yra tik padėti jums sutaupyti pinigų.

4. Prašome nurodyti savo asmens reikalavimo, tokių kaip spalvas, paketus, vertės deklaracija ir pan.ne www.kardiosignalas.lt pranešimą, kai jūs mokate mums.Tuo pat metu palikti savo el. pašto adresą, kad mums, skubiai kreipkitės.

5. Kaip pirkėjui, ji yra jūsų pareiga mokėti mokesčius, kai jūs padarote užsakymą iš užsienio.Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Siuntimo Informacija

1. Mes laivas visame Pasaulyje, Mes remiame dropshipping.

2. Mes laivas elementus Registruotu oro paštu (arba) išreikšti, tokių kaip DHL/UPS/EMS/ "FEDEX".Abot express pristatymas , mes pasirinkti pristatymo būdą, kaip jūsų kiekį ir savo šalyje.Pavyzdžiui,gali būti jums pasirinkti, EMS,bet mes galime laivas jį "FEDEX".Gali būti jums pasirinkti, FEDEX,bet mes galime laivas jį AVS.Nes mes, laivybos mokestis, kaip už mažiausią kainą.Visi express " bus atsakingas už laivybos mokestis, atsižvelgiant į lauką volum išskyrus EMS (kelis kartus,EMS taip pat bus atsakingas už papildomą mokestį, jei volum per siuntėjo nuostatos.)Jei svoris yra didesnis nei volum,mes paprastai laivas UPS ar FEDEX.Jei negalite priimti pokyčius laivybos metodą,prašome don ' t padaryti, kad.Tikimės, kad jūs galite suprasti.Ačiū.

3. Prekės bus išsiųstos per sutartą laiką.Kelis kartus dienos bus atidėtas dėl trūkumo ar atostogų.Tačiau, mes jus informuosime elektroniniu Paštu.

4. Pristatymo terminas:

1) oro paštu : Paprastai, apie 15-25 dienomis (Nemokamas Pristatymas)

Express: Paprastai, apie 5-10 darbo dienų

2) dauguma šalių per 10-20 darbo dienų.išskyrus Vakarų europą ,Afriką .(15-30days)

3) jei negavote prekės Pristatymo Laikas , susisiekite su mumis elektroniniu paštu arba Aliexpree pranešimą.jei turite kokių klausimų ar paklausimų ,paprastai, jūsų laiškus bus atsakyta per 24 Valandas.Jei jūs vis dar negavote atsakymas po 24 valandų, prašome patikrinkite šlamšto jūsų elektroninio pašto dėžutę.Mes stengiamės suteikti jums geriausią sprendimą bendravimo.

Atsiliepimai

1. Nepalikite Neigiamų atsiliepimų, be prašo mūsų pagalbos.Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų.Mes suteiksime jums geriausias sprendimas.Iš anksto dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.

2. Prašome palikti atsiliepimus apie mūsų po gavote prekės, už tai, kad pranešė mums, kad gavote prekę.

3. Siekiant suteikti jums geresnes paslaugas, prašome gydyti sandorio gana.Atsiliepimai yra mūsų gyvenime, prieš jums palikti neutralų ar neigiamą atsiliepimą, susisiekite su mumis norėdami gauti geresnį sprendimą. (Neįmanoma trūkumas vertinimo naujų www.kardiosignalas.lt politika), nes, mūsų nuomone NEUTRALI atsiliepimų, kaip NEIGIAMĄ atsiliepimą .

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Grąžinimo ar keitimo prašymas yra prieinama tik užklausas per 1 savaitę po to, kai prekės gautos & grąžinant prekę, taip pat būklės, kokios gavo.

2. Prašome susisiekti su mumis prašyti grąžinti leidimą.Jūsų vardas, aukciono numerį ir grąžinimo priežastį turėtų būti įtraukta į laišką.Visi daiktai grąžinti, turi būti visos originalios pakuotės medžiagas.

3. Prašome repack elementą atsargiai.Straipsniai grįžo bus išbandyti ir naują pakeitimas bus išsiųsti pirkėjui iš karto, kai rado defektų.Tuo atveju, jei tinkamas pakaitalas nėra, tada grąžinamoji išmoka bus išduota.Laivybos, krovos ir draudimo mokesčiai nėra grąžinami.

4. Jei prekės yra nustatyta ne sugedęs, prekės bus išsiųstas atgal į pirkėjo, ne pirkėjų sąskaita.Straipsniai grįžo be RMA numerį bus atmestas ir grąžintas siuntėjui.Pirkėjas yra atsakingas už Visos Grąžinimo Siuntimo ir pristatymo Mokesčiai.Pirkėjas atsako už papildomą siuntimo išlaidas daiktų, kurie grąžinami atsisakė ir/arba nepristatyti.Mes neprisiimame jokios grąžos be leidimo numeris ant dėžutės ar etiketės, ji yra grąžinama.

Apie MUS

1. Mes parduodame visų prekės ženklo naujų elementų, tiesiogiai iš gamyklos Kinijoje.Mes teikiame visas naujas, tai su konkurencinga kaina.

2. Mes rūpinamės mūsų klientų.Mes garantuojame 100% klientų pasitenkinimo.Jei jūsų prekės nėra aprašyta ar klaidingas, kai jūs jį gauti, atliksime už jus be jokių papildomų mokesčių.

3. Mes garantuojame, kad mūsų produktai yra visiškai naujas, oficialus ir pirmos klasės kokybės.

4. Prašome susisiekti su mumis jokių pastabų, klausimų ar pasiūlymų, kurie jums gali turėti, mums bus malonu jums padėti.

5. Už kokybės kontrolę mes asmeniškai tikrinti kiekvieno elemento, prieš išvežant.Visos prekės yra 100% nauji ir patikrinti.

6. Tikimės plėtoti stiprų, ilgalaikį, abipusiai naudingus santykius su jumis.

7. Jei esate pardavėjas, mes galime padėti jums išsiųsti šiuos produktus į savo klientais tiesiogiai. (Prašome kreiptis pirmas, ačiū

Žymos: aliuminio puodą, aliuminio skarda, metalo purslų, aliuminio skarda, 1oz aliuminio butelio, 250ml aliuminio butelis, kosmetikos tara ir pakuotė, 30g aliuminio jar, 10ml kosmetikos jar, aliuminio jar
Dydis 150ml
Modelio Numeris aliuminio Butelio
Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai

Parašyti atsiliepimą

300pcs/daug Kosmetikos Pakuotės 150ml Aliuminio Losjonas butelis, Metalinis Konteineris su Sidabro Spauda Siurblys, PASIDARYK pats Skystis Saugojimo Priemonė

300pcs/daug Kosmetikos Pakuotės 150ml Aliuminio Losjonas butelis, Metalinis Konteineris su Sidabro Spauda Siurblys, PASIDARYK pats Skystis Saugojimo Priemonė

1 Atsiliepimai
€8.50

RM8896560897332444 1pcs Titano Ašmenys rankenos oftalmologijos akių priemonės chirurginių instrumentų Aprašymas: Peilio Rankena Pagamintas iš Titano

1 Atsiliepimai
€4.13

Sporto Nailono Žiūrėti Juostoje G-Shock GA-100-GA-120 GA-400 G-8900 GW-M5610 DW-6900 Pakeitimo Dirželis su Jungtys ir Įrankiai Specifikacija: Juosta Medžiagą: Nailono audinio Sagtis Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Adapteris Medžiaga:Plastikinis Dirželis Spalvos: 20 Spalvų Funkcijos Adapteris Spalva:Juoda Sagtis Spalva: Juoda (Juostos Plotis Dydis: 22 mm Juostos Ilgis: 275mm(10.9 colis) Savybės: Premium balistinių austi nailono daro

3 Atsiliepimai
€37.28

Pastaba: 1. Nes skirtumas tarp monitorių ir šviesos, spalvos, gal šiek tiek skirtis nuo realios. 2. Dydis yra matuojamas vertus, yra 2-5CM klaida.Dėkojame už supratimą. 3.Prašome atkreipti dėmesį, kad modelio spausdinimo padėtis nebus 100% tokia pati kaip nuotraukose, dėl pjovimo.Dydis Išsamiai: PASTABA: Prašome palyginti išsamiai dydžių tavo, prieš jums pirkti ( 1Inch=2,54 cm 1cm=0.39 colių Dydis(cm) Krūtinė

0 Atsiliepimai
€65.32

Modelis:SV8.5-190605 Išorinis skersmuo:8.5 Funkcija: Be skylių, ant viršaus Šilumos atsparumas temperatūrai:300 laipsniu celsijaus 5000pcs/paketai*sv8.5

Panašūs produktai