Už Tesla Model S / Modelis X 2016-2020 Konsolė Saugojimo Lange Įterpti Organizatorius Dėklas Puodelio Laikiklis Priedai

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€8.58

€13.20

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

Custom-made Konsolė Laikymo Dėžutė Tesla Model S /Modelis X 2020 m. 2018 m. 2019 m. 2016 m. 2017.

Tik plotis Tesla konsolės laikymo dėžutė,puodelio laikiklis, galima saugoti tik 21 oz vandens butelį.

Suteikia papildomos atminties vietos, tvarkyti savo piniginės, akiniai nuo saulės, rašiklius, vizitines korteles ir telefonus gamykloje erdvus, gilus konsolės laikymo.Palikti kambario, dėl laikymo apačioje.Forware, kad nepatogus!

Pagamintas iš ABS medžiagos, ir kraštas yra sutirštės, kuri nėra lengva sulaužyti.Aukštos kokybės silikoniniai kilimėliai apsaugo daiktus nuo sukti aplink ar barškėjimo ir yra lengvai valomas.

Du pavasario mygtukai leidžia padengti tik pusę laikymo dėžutės ir išlaikyti funkcija puodelio laikiklis.Su šviesos traukti, saugojimo dėžutė taip pat gali būti visiškai uždarytos.

Kempine ant abiejų pusių canincrease trinties su Tesla Konsolė, siekiant užkirsti kelią talpinimo stumdomas aplink.

Spalva: juoda

Medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

1 * Centrinio valdymo saugojimo dėžutė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.kardiosignalas.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.kardiosignalas.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Žymos: 2021 tesla modelis 3, automobilių padengti jeep compass, 3 modelis, tesla dėklas, 3 tesla, obd tesla, automobilių ulonas, tesla, "huawei" hub pro, lexus is200 vairo
Tipas Porankiai Saugojimo Dėžutė
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Už Tesla Model S / Modelis X 2016-2020 Konsolė Saugojimo Lange Įterpti Organizatorius Dėklas Puodelio Laikiklis Priedai

Už Tesla Model S / Modelis X 2016-2020 Konsolė Saugojimo Lange Įterpti Organizatorius Dėklas Puodelio Laikiklis Priedai

2 Atsiliepimai
€2.87

Techniniai duomenys: DC įtampa: 200mV-500V 【±(0.5%+2dgt)】 AC įtampos:200-500V 【±(1.2%+10dgt)】 DC srovė: 200uA-5A 【±(1.0%+2dgt)】 Atsparumas: 200Ω-2MΩ 【±(0,8 proc.,+2dgt)】 Diodas: įtraukti Audion: įtraukti Galia:6F22 9V baterijos (neįtraukta) Ekranas: 16 x 48mm Maks.ekranas: 1999 m., 3 skaitmenų 1/2 Medžiaga: plastikas Spalva:

2 Atsiliepimai
€16.30

Mūsų prekės yra 99% pats, kaip aprašymas.Mes turime turtingą tarptautinių prekybos ir laivybos patirtį.mes galime pasiūlyti geros kokybės ir puikiu aptarnavimu ir padės jums sutaupyti išlaidas.Daug ir daug aukso ir sidabro standartu pirkėjams įsigyti daug įvairių prekių iš mūsų parduotuvės, ir parduoti juos savo šalyse.Laukiu bendradarbiavimo su jumis. Už Mazda CX-5 CX5 CX 5 2017 2018 Salono Oro Sąlygos Jungiklio

0 Atsiliepimai
€25.10

Prekės aprašymas Žiūrėti Rankena Dydis: 20mm Pastaba:NO LOGO,jei norite tinkinti logotipą,prašome maloniai susisiekite su mumis,ačiū! Svoris: 83g Spalva: Sidabro/aukso Vidurio/Artimieji Rose Gold/Visos Aukso/Visas Rose Gold/All Black Juostos Ilgis: apie 195mm (sklendė uždaryta) Juostos spalva : Sidabrinė vidurio lenkijos/Vidurio aukso/Artimieji Rose Gold/Visos Aukso/Visas Rose Gold Gali

Panašūs produktai