2VNT Dirbtinis Succulents Kabantys Augalai Netikrų Perlų Eilutę Augalai Sode Sienų Apdailai Susitarimo Priedai

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€6.32

€8.55

Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės Medžiagos: vynuogių pagamintas iš aukštos kokybės PVC medžiagos, ir jis yra saugus ir ilgalaikis, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.Sukurti atkartoti šviežią išvaizdą nekilnojamojo augalų nereikia reguliari priežiūra, laistymo ar saulės poveikio.

2、Realus Augalai: Išlaikyti gražių spalvų ištisus metus padeda padidinti realumo.

3、Masto Programos: Naudojant šias natūraliai atrodančią sultingi augalai labai tinka puošti savo namuose, biure, sode, gyvenamasis kambarys, ir net vonios kambarys.Jie taip pat gali būti naudojamas ypatingomis progomis, pavyzdžiui, vestuvėms ir šventėms.

4、 "PASIDARYK pats" Kūrybiškumas: linksmintis sukurti sultingi augalų šerdys, pasakų sodus ar terariumai.Arba tiesiog rodomi jų grupių vazonus, ar rodyti juos atskirai į vazonus.Taip pat labai tinka vainikai, gėlių kompozicijos ir puokštės.

5、Puiki Apdaila: Dirbtinis perlas string succulents labai tinka namų, virtuvės, miegamojo, sodo, gyvenamasis kambarys, miegamasis, lauko ar vidaus apdailai.Jie taip pat gali būti naudojamas ypatingomis progomis, pavyzdžiui, vestuvėms ir šventėms.

Gali būti suporuotas su mūsų ilgio eilutę pearl augalai.

Specifikacija:

Parametras: 5 eilučių

Dydis: ilgis apie 40cm/sudarė 15,75 colių

Medžiaga: PVC

Pakavimo Sąrašas:

2*Dirbtinės Succulents Kabantys Augalai

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: narcizas, AUGALŲ, mini pipirai, micro žmonės, dirbtinis succulents originalas, dirbtinis succulents papuošalai, bugenvilija, nekilnojamojo dirbtinis succulents, dirbtinis mėlynas succulents, sultingi dirbtinis
Krova Grindų
Medžiaga PVC
Skaičius, Vnt 2vnt
Augalų Stilius bonsai

Parašyti atsiliepimą

2VNT Dirbtinis Succulents Kabantys Augalai Netikrų Perlų Eilutę Augalai Sode Sienų Apdailai Susitarimo Priedai

2VNT Dirbtinis Succulents Kabantys Augalai Netikrų Perlų Eilutę Augalai Sode Sienų Apdailai Susitarimo Priedai

0 Atsiliepimai
€5.48

O. DU.O 6 Spalvų Lašai žymėjimo įrankis apšvietimas sudaro Žymekliai Kremas Mirguliavimas Veido, Lūpų Kūno Švytėjimas Įdegio Aukštos lengvesni Apie Gaminį (1)O. DU.O SKYSTIS žymėjimo įrankis--Akimirksniu hidratai ir luminizes odos all-over, šviežių, natūralių spindesį ir lengvas losjonas (2)ŠEŠIŲ SPALVŲ--įskaitant keturis šviestuvai, ir du bronzers, šie lašai taip pat gali būti naudojamas atskirai, net

3 Atsiliepimai
€3.90

Savybės: Hermetiški Nuo Drėgmės Grūdų dozatorius, sandariai bako konstrukcija su 2 silikoninis sandariklis, saugoti savo maisto dry & saugus nuo vabzdžių, žiurkių ar kitų kenkėjų, Matavimo puodelis reikia varžto dėl per užpilkite vandens. Puikus Dydis Mažas ryžių indą su 2kg talpa, mažas ir patogus tinka jūsų sandėliukas organizacija, puiki virtuvė, Sandėliavimo.Yra rankena ryžių laikymo konteineris

Panašūs produktai