Žmogus, automobilių sporto šalmas Off Road Motociklo šalmas Atidaryti Veido D. O. T sertifikuotų kasko Moterų skrybėlę

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€35.44

€37.30

Dvigubo Objektyvo,geros kokybės

PRISTATYMAS

1. Dauguma pasaulio Šalių PRISTATYMAS.

2. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo.

3. Nuotraukos parodė, faktinio prekės ir fotografavo save.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

MOKĖJIMO

Mokėjimas turi būti atliktas per 4 dienas nuo aukciono uždarymo. (Ne mokėjimo gali būti UPI(Nemokama

Punktas) yra įtraukti į jūsų sąskaitą.

Atsiliepimai

Jei turite kokių nors problemų ar neaiškumų, bet su jūsų užsakymą arba produktus ,prašome mums pranešimą ir

suteikite mums galimybę padėti jums prieš jums palikti visus atsiliepimus,mes manome, kad gali duoti teigiamų rezultatų, bet padėtį ir dirbti, uždirbti savo pagirti.

Ačiū jums labai!!!

GARANTIJA

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.kardiosignalas.lt!

Žymos: cycl šalmas, šalmas xxl, neatsiejama retro šalmas, šalmas shoei, moterų motociklo šalmas, šalmas, šalmo įdėklas, vairą motoroleris, mppt 60hz, šalmas, motorcycl
Elemento Tipas Šalmai
Kokybės Sertifikatas TAŠKAS
spalva Matinė Juoda
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Unisex
Šalmas Stilius Atidaryti veido
Prekės Pavadinimas BYE
Šalmo Medžiaga ABS
Svoris 1250+-50g

Parašyti atsiliepimą

Žmogus, automobilių sporto šalmas Off Road Motociklo šalmas Atidaryti Veido D. O. T sertifikuotų kasko Moterų skrybėlę

Žmogus, automobilių sporto šalmas Off Road Motociklo šalmas Atidaryti Veido D. O. T sertifikuotų kasko Moterų skrybėlę

0 Atsiliepimai
€4.71

Savybės: Turtingos stilius: Kalėdų stilių spalvinga spausdinti bouffant turbaną skrybėlės yra siūlomos jums, matomas ryškios spalvos ir skirtingų spalvinga spausdinti modelius, lengva atkreipti kitų dėmesį Reguliuojamas dizainas: šios kepurės su raudonos spalvos juosta ant galvos ateiti su elastinga juosta ir kaklaraištis-atgal dizaino ant nugaros, galite pakoreguoti sandarumą, kad jie tiktų jūsų galvos geriau, tinka įvairių

0 Atsiliepimai
€6.22

欢迎光顾 全场888元起包邮,快递为圆通,其他快递900元起包邮 , (顺丰除外)如有问题请联系客服,谢谢!!! 由于我们经营的电子元件品种非常多,没法一一上传, 如果您在我们店铺里找不到您所需要的型号,请与我们联系 ,我们会很快为您报价的。 专业配套 IC :家电 IC ,汽车 IC ,通讯 IC ,各大世界名牌厂家

1 Atsiliepimai
€14.06

Powkiddy J6 Nešiojamą Nešiojamų Žaidimų Konsolės 4.3 colių IPS Ekranas HD 128-bitų Simuliatorius Arkadinis Žaidimas, Žaidėjas bus NE PSP GBA SFC Specifikacija: Ekranas: 4.3 cm Rezoliucija: 800*480 Žaidimas funkcija: Parama 128-bitų arkada žaidimas NE GBA SFC SMD 71 Vaizdo formatas: Parama, AVI, RMVB.MPEG, VOB, RM, FLV, 3GP, MP4 ir kiti pilnas formatas peržiūros Muzikos formatas:

Panašūs produktai