12V 7 kanalo Latching relės modulis SRD-12VDC-SL-C ,vienos obligacijos bistable žemo lygio signalo trigeris

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€16.74

Šis modulis ne kontaktas atsirado aukšto lygio sukelti būdu, gali sukelti signalas yra 12 v aukšto lygio sukelti signalo arba 5 v lygis sukelti signalo, ir pagrindinis jungiklis signalui.

Produkto naudojimas: Pagal suaktyvinti mygtukus, atitinkančius rėlę ir užrakinta, paspauskite dar kartą, relės atjungti, taip pat gali būti išorinis sukelti jungiklį, ir aukšto lygio sukelti.Buitinė technika kontrolės, šeimos kontrolės, visų rūšių žibintai ir žibintai, gamyklos įrenginių valdymo, visų rūšių mažos srovės valdymo aukšto slėgio ir aukštos galios produktai, skirti kontroliuoti.

Produkto savybės: 1. Du kartus PCB skydelio dizainas, 7-taip, savaiminio fiksavimo dizaino nepriklausomai vienas nuo kito; 2. Stabilus ir patikimas chip kontrolės, stabilus ir patikimi veiklos, stiprus anti-trukdžių, nereikia sukelti, yra aukščiausios kokybės nei CD4013; 3. Su didelės galios stabilivolt ir pakankamai stabilios įtampos, ir turėti pakankamą vėdinimą, kad būtų užtikrintas stabilus ir patikimas produktas ilgą laiką į darbą; 4. Atsparus galia nuo apsaugos diodas, prijunkite maitinimo trumpą laiką produktas, be jokios žalos; 5. Naudoti laisvi kokybės prekių relės kontrolės apkrova, 10 a, 250 v (ac) 10 ir 30 v (dc) pagal apkrovos yra už prieinamą kainą; 6. Sukelti gali būti išorinis sukelti jungiklis, produktų, turinčių geras susisiekimas su švino, patogiau naudoti; 7. Gaiduką, taip pat galite naudoti ir kitų daviklių, tai sukelti modulio, tol, kol ji yra 5 v arba 12 v aukšto lygio sukelti būtų veiksmingos, funkcija daugiau pratęsimo;

Elektros parametrai: Maitinimo įtampa: 12 v (DC) maitinimo srovė: daugiau nei 200 ma 10 a apkrova: 250 v AC), 30 v, 10 a (DC) Trukmė: 1 milijoną kartų naudojimo: 1. Maitinimas turi atitikti vartojimo sritis, dc 12 v. 2. Maitinimas pagal reikalavimus, atsižvelgiant į grafiką, o ne atvirkščiai, nors turi apsaugos grandinių, bet ne ilgai po; 3. Produktų naudojimo įtampos reguliatorius vamzdis šiek tiek karščiavimas, priklauso normalus reiškinys, ilgą laiką darbo, taip pat yra normalus reiškinys, šilumos rėlės, priklauso normalus reiškinys; 4. Apkrovos galios relės, apkrova turi tam tikrų leidimų, turėtų vengti didelės galios (2000 w) ir darbo aplinką, ilgas produkto gyvavimo turės tam tikros įtakos.

Sveiki atvykę į CSD Technology Co.,Ltd", " ačiū, kad lankotės !!

Esame profesionalus patyręs tiekėjas elektroninių komponentų, jei jums reikalingus daiktus nėra sąraše, mūsų parduotuvėje, ar jums reikia daugiau vnt, pls nedvejodami susisiekite su mumis norėdami gauti nuolaidą.

Mokėjimo

1. Mes galime priimti mokėjimo sąlygos, sąlyginio Deponavimo, "Western Union", T/T. Jei turite bet kokį specialų prašymą, pls susisiekti su mumis prieš jūsų užsakymą.

2. Visi mokėjimai turėtų būti pašalinta per 7 dienas po to, kai gaunate prekes.

Vežimas

1.Visos dalys yra sandėlyje ir dabar, mes pasirūpinsime, kad laivo dalių, po to, kai mes patvirtinti mokėjimą per 1-2 dienos.

2.Mes galime laivo dalys visame pasaulyje.DHL, "FEDEX", UPS, EMS, TNT, Kinija pos ir HK post yra jūsų pasirinkimas.

3. Pls įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą ir kontaktinį telefono numeris yra teisingas, kai jums užsisakyti.

Importo mokesčių, muito,

1. Importo muitų, mokesčių ir kitų išlaidų happended jūsų šalies nėra įskaitant mūsų pardavimo kainos.

2. Pls du kartus patikrinti su jūsų šalyje užsakymą apie tai, kas mokesčių ar kitų extral mokestis bus, kai jums užsisakyti.

3. Mes ne mokėti už bet kokius importo muitų, mokesčių ar kitų rinkliavų, kai prekės arrivel ne savo šalyje.

Atsiliepimai

1. Kaip jūsų atsiliepimai yra daug naudingos mums pagerinti savo darbą ir plėtrą, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2. Pls susisiekti su mumis metu, jei esate nepatenkinti su dalių, mes siūlome, mes, kad mūsų visas pastangas, kad atitiktų jūsų poreikius.

Ačiū už jūsų paramą ir tikimės kurti ir ilgalaikius gerus santykius su jumis !!!!!!

Žymos: 5v bistable relė, impulso relė, tiesioginio latching, epoksidinių klijų, medžiotojas rinkinys, MY4NJ, srd 12vdc sl a, relė srd, spyna relė, metalo obligacijų
Apsaugoti Funkcija Epoksidinės
Kontaktų Apkrova Mažos Galios)
Prekės Pavadinimas ENYUJIANG
Dydis Subminiature
Modelio Numeris SRD-12VDC-SL-C
Teorija Solid State Relay
Naudojimas Bendrosios Paskirties

Parašyti atsiliepimą

12V 7 kanalo Latching relės modulis SRD-12VDC-SL-C ,vienos obligacijos bistable žemo lygio signalo trigeris

12V 7 kanalo Latching relės modulis SRD-12VDC-SL-C ,vienos obligacijos bistable žemo lygio signalo trigeris

0 Atsiliepimai
€7.98

Sveiki atvykę į mūsų Parduotuvę, Jei jūs perkate daugiau kiekį, Prašome susisiekti su mumis Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio deponavimo Jei galite\'t kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas. 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2.

1 Atsiliepimai
€11.13

Modelio Numeris: SS-B Savybės: Led Simistorių RF Dimeris Maks.Keliamoji Galia: 360W Medžiaga: plastikas SS-B: Ne Pritemdomi 100-240VAC 1.5 RF 2.4 GHz & Push jungiklis spalva:balta Pakuotės Turinys: 1 x SS-B led valdiklis Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti. Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas

Panašūs produktai