4pcs/daug Baterijos Adapteris Konverteris Dydžio 3 AA Baterijos su D Baterijos Adapteris Atveju Konverteris Switcher

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€2.83

€3.68

4pcs Baterijos Adapteris Konverteris Dydžio 3 AA Baterijos su D Baterijos Adapteris Atveju Konverteris Switcher

Aprašymas:

Prekės rinkinys 4pcs baterijos adapteris keitiklis bylas, kurios yra specialiai naudojamos sujungti trys AA tipo baterijos, kartu pakeičiant didelis D baterijos.Tai puikus elektronikos ir ekstremalias situacijas.

Techniniai duomenys:

Dydis: 6 x 3.3 cm / 2.36 x 1.3 colių

Kiekis: 4

Medžiaga: ABS

Spalva: Geltona/Balta

Pareigos: Konvertuoti 3 AA baterijos su D baterijos

Dėmesio: Dydis gali būti šiek tiek netikslūs, nes skirtingų partijų produktų, arba ranka matavimas.Spalva gali būti šiek tiek skiriasi, nes monitoriai.Prašome atkreipti realus produktas, kaip standartinė, ačiū už jūsų supratimą!

Pakuotė:

4 x Baterijos Laikiklis Keitikliai

Savybės:

1. Pagamintas iš aplinkai medžiaga, nekenksminga jūsų sveikatai.

2. Mažo dydžio, lengva nešiotis.

3. Didelio stiprumo ir stiprus ištvermė.

4. Puikus elektronikos ir ekstremalias situacijas.

5. Bauda kūrinys, laukimo specifikacija, 3 x AA baterijos gali būti konvertuojamos į 1 x D baterija.

6. Gali konvertuoti bet kokio dydžio AA baterijos dydžio D baterijos.Galimybe naudoti 1 AA, 2 AA ar naudoja 3 AA daugiau pajėgumų.

Garantija Ir Grąžinimas

1. Visas prekes mes parduodame, yra geros kokybės, ir pagal tyrimo, kol jie yra siunčiami.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.

2.Jei yra keletas darbų ar medžiagų defektų, produktus, prašome susisiekti su mumis pirma , mes keisis, tai ar pasiūlyti kitų sprendimų jums padaryti pasirinkimą.

3.Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.Visi parodyti elementus, kurie turi būti geros būklės.Jie turi būti pagal resalable būklės.Žmogaus sukeltų defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.Ačiū už supratimą ir bendradarbiavimą!

Pristatymas:

1. Mes atsiųsime sklypus, per 2 darbo dienas (išskyrus šeštadienį ir sekmadienį), po pirkėjo mokėjimo tikrina www.kardiosignalas.lt pagal pristatymo būdą, kurį pasirinkote, ar patikimesnis ir greitesnis būdų, kaip ypatingomis aplinkybėmis.Mes palikti pranešimą pasakyti sekimo numerį, kai mes išsiųsti prekes jums.

2. Jeigu turite kokių nors reikalavimų dėl prekių aprašymas ir deklaruota vertė laivybos gavimo dienos (komercinė sąskaita faktūra),pls palikite mums žinutę po apmokėjimo.

Atsiliepimai

1. Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome neskubėti palikti mums teigiamų atsiliepimų.Jūsų padrąsinimo, tai padės mums žengti į priekį ir nuolat gerinti mūsų paslaugas.

2. Jei esate nepatenkintas prekės buvo užsakytos, nesijaudinkite, pls susisiekti su mumis pirmą, mes išspręsti problemą jums laiku.Manau, mes galime išspręsti bet kokį ginčą, per draugiškas derybas.

Žymos: baterijų skyrelio dangtelis, aaa baterija dėžutę, 12v akumuliatoriaus dėžutė, baterija d dydis, suite atveju lifepo4, 6 v baterijos laikiklis, tiek ph2, ethernet stalius, apvalios baterijos lizdą, milwaukee baterijos adapteris
Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Baterijos Laikymo Dėžutė
Modelio Numeris Baterijų Laikiklis Keitikliai
Prekės Pavadinimas VBESTLIFE

Parašyti atsiliepimą

4pcs/daug Baterijos Adapteris Konverteris Dydžio 3 AA Baterijos su D Baterijos Adapteris Atveju Konverteris Switcher

4pcs/daug Baterijos Adapteris Konverteris Dydžio 3 AA Baterijos su D Baterijos Adapteris Atveju Konverteris Switcher

1 Atsiliepimai
€7.29

2x Tinka Toyota Prius XW20 XW30 Prius Plus/V Venza Matricos RAV4 Už Lexus CT200h Scion tC SMD Baltos spalvos Led Licencijos numerio apšvietimo Lemputės Specifikacija: LED tipas: 3528 SMD LED kiekis: 18 vienetų *2 Šviesos spalva: Balta Šviesos spalva: 6000-6500K Liumenų: 126LM *2 Įtampa: 12-30 V Korpuso medžiaga: Aukšto tankio plastikų inžinerija Tarnavimo laikas: Daugiau

3 Atsiliepimai
€6.29

0.5x1m Saugos kino 4mil storio, skaidri, saugumo stiklas, apsauginė atspalvis filmas automobilio langą vonios kambarys stiklas sudužtų-įrodymas Produkto pristatymas Produktas : Langų saugos plėvelės Pralaidumas : 88% Šilumos Atmestas : 30% UV : 90% Apsaugos, Stiklai/Saugos Kinas/Stiklo Apsaugos Kinas/saugumo kinas/Skaidrumo Stiklo Raštas, namo/pastato/car naudojami 1. Švarus viduje priekinio stiklo viduje su muiluotu vandeniu.

1 Atsiliepimai
€5.37

SVEIKI! - Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai. - Mados dizainas,100% visiškai Naujas,aukštos kokybės! - Medžiaga: Medvilnės Mišinys - Spalva: Kaip nuotraukoje - Sąrašą Įeina: Trys Pjesės, Komplektai, Dydžiai: 70/80/90/100Cm Dydžių Lentelė: Dėmesio plz: Jei jūsų vaikas yra minkšta, rekomenduojame pasirinkti didesnio dydžio, ačiū.Dydis Rekomenduojamas Amžius

1 Atsiliepimai
€6.50

Specifikacija: Medžiaga: Langų plėvelė, popierius, tapetai, card stock, vinilo, ir t.t. Ilgis:Apie. 75mm Peilio plotis:Apytiksl. 9mm Disko Storis:Apytiksl. 0.38 mm Mentės Kampas: 30 Laipsnių 50 Vnt 30° nulūžti Pakeitimo Peiliukai 9mm Anglies Plieno Aukštos Kokybės, patogus naudoti Anglies plieno medžiagos nėra subraižyti automobilio langą glassOverview / patvarumo svarbu

Panašūs produktai