HCZ Pluošto Lazerinio Ženklinimo Mašinos JPT 20W/30W Metalo Pjovimo Staklės, Lazerinio Graviravimo Mašina, Nerūdijančio Plieno

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€1 677.44

€2 466.82

Примечание: Эта машина отправляется только в Россию, Белоруссию, Казахстан, freeshipping, мы можем помочь покупателю выполнить таможенную очистку и помочь в уплате налога на импорт покупателя, покупатель ничего не должен делать, машина будет отправлена непосредственно в город покупателя. Цена, написанная на моем Магазин уже включает все сборы, включают цену машины, налог на импорт и импорт. Добро пожаловать, каждый друг!

Kitos šalys gali kreiptis į mane, leiskite mums discussto sukurti pagrįstą transporto kanalo

1: Visiškai sukurti platformą, profesinės pluošto lazerinio ženklinimo mašinos, parduotuvė, prašome klientai globoti, ne tik pažvelgti į kainą.Pažvelgti į kokybę aparatas, naudojame aukštos kokybės aparato dalys suteikti klientams geriausią kainos ir kokybės paslaugos!Pateikti S/N kodavimo už mūsų mašinos, mašinos eksploatavimo paslaugos,

2: konfigūracijoje:

A; JPT lazeriu.

B; Aukštos kokybės srityje objektyvas

C; SINO-GALVO galvanometro,

D; filtro (daugelis gamintojų nėra arba labai mažas),

E; Taivano Mingwei (MW) elektros energijos tiekimo,

F; Golden Orange Valdybos (palaiko originali programinė įranga, palaiko visos sistemos veikimas)

G: Dvigubai raudonųjų žibintų padėties

3: be šių pagrindinių priedai, mes galime įgyti išsamų supratimą mašinos konfigūracija priedai ir techninio derinimo pagrindiniai kokybės mašinos.Ji tik suteikia jums su mašina, kuri veikia stabiliai ir turi mažai klaidų.Mašina priedai yra susiję su ilgo gyvenimo mašina.Per trumpą laikotarpį yra neįmanoma, todėl comp šviesos padėties nustatymo r e stabilumo ir gedimų dažnis mašinos!

4: Niekada neleiskite kaina tapti tik pagrindiniai veiksnys įmonės verslo rinkodaros.

Išplėskite savo rinkodaros idėjas ir pozicija aukštos kokybės rinkas.

5: Leopardas ir katė yra panašios, tačiau skirtingos kokybės.Jei norite leopard " arba katė, jūs turite galutinį žodį, galiu pateikti tai.Tik kaina skiriasi!

Pirkti mašiną, jums reikia graviruoti modelis, prašome pateikti klientų aptarnavimo pastaba, siųsti 8G graviravimas CDR vektorius

Atsargumo priemonės

1:Mes laivas, krovinių gabenimas jūra į savo bazę uostas savo Šalyje(Jei neturite importo mašina patirtis,jums reikės rasti brokeris padės jums aišku, muitinės, tačiau mes nesame atsakingi už muitinės klirensas)

2:Importo muitais,mokesčiais ir savo vietos mokestis nėra įskaičiuotas į kainą, arba laivybos mokestis .Šie mokesčiai yra pirkėjo responsibity.

3:Pls įsitikinkite, kad galite aiškiai muitinės prieš tai, kad jei negali aišku, muitinės prieš terminą, savo Papročius bus distroy prekes, ir jūs turite padengti visas išlaidas, kurį sukelia Muitinės dealy.

4:Jei norite siųsti per kurjerius, kaip DHL, UPS, Fedex ar AVS, pls teikti mums savo miesto pavadinimą, pašto kodą, todėl mes galime patikrinti, ar atvykstate, jei atokiose vietovėse, ir kiek jie kainuoja.

5:Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš jus, kad.

6: suma tarifas priklauso nuo jūsų vietos nacionalinės politikos.Jei turite specialių reikalavimų, galite mums pasakyti

7:Pls patikrinti, ar visos prekės kruopščiai prieš jums pasirašyti priimti paketą ir pranešti mums per vieną savaitę, jeigu yra kokių nors dalių nuostolių ar mašina problemų.Pls rodo, susijusias nuotraukas ir vaizdo įrašus.

8:, Nes mašina yra specialus produktas, didelis dydis, jei laivybos atgal, laivybos išlaidų ir importo mokesčių bus labai didelis, todėl mes neprisiimame Grįžti, bet mums bus suteikta teisė, kad jis gali gerai dirbti.Metu garantija, galime pakeisti jums atsargines dalis nemokamai (Išskyrus suvartojamas dalys)

9:, Jei reikia, greitas pristatymas, prašome pateikti mums jūsų miestas ir pašto kodas patikrinti, laivybos išlaidų už jus, mūsų bendradarbiavo kurjerį DHL/TNT/EMS/UPS/FEDEX, remiantis savo pristatymo adresą ir kaina mūsų produktą.Mes mokesčio dalis, laivybos mokestis atitinkamai.Aš tikiuosi, jūs suprantate.

1: Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, Prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių mums.

2: Jei yra problemų su savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes, kad mūsų pastangos padės jums išspręsti problemą.

Žymos: cnc router, 30w pluošto lazerinio ženklinimo mašinos, metalo pluošto lazeris 50w, audinio lazerio pjovimo mašina, extractor pjovimas lazeriu, cnc, engrav lazeriu, vadovas lazeriu, jpt lazeriniai šaltinis, 50w pluošto lazeris
sąlyga Naujas
lazerio galia 20W/30W
Raižybos medžiagos Metalo
Objektyvo 110/150/175/200/300mm
Aušinimo būdas oro aušinimo
Prekės Pavadinimas HAUSER
Įėjimo Galia 220V/50HZ 110V/60HZ
Graviravimo Metodas lazerinis
Optinis maser Raycus/MAX/JPT
Produkto pavadinimas Pluošto Laser Cutting Machine
Modelio Numeris 20W/30W
Mašinos Valdymas Kompiuterinė
CNC arba Ne cnc
Galvo veidrodis SINO-Galvo
Lazerio bangos ilgis 1064nm
Sistemos Veikimo Aplinka Windows XP / W7--32/64bits / W8--32/64bits
Žymėjimo programinė įranga Ezcad2

Parašyti atsiliepimą

HCZ Pluošto Lazerinio Ženklinimo Mašinos JPT 20W/30W Metalo Pjovimo Staklės, Lazerinio Graviravimo Mašina, Nerūdijančio Plieno

HCZ Pluošto Lazerinio Ženklinimo Mašinos JPT 20W/30W Metalo Pjovimo Staklės, Lazerinio Graviravimo Mašina, Nerūdijančio Plieno

0 Atsiliepimai
€6.22

TYRY.HU Kūdikio Žindukas Įrašus Individualų Pavadinimas Žindukas Turėtojas Grandinės Nacklace PASIDARYK pats Silikono Teether Kramtyti Karoliukai Baby Shower Dovanos Draugiškas priminimas: Jei jums reikalinga sąskaita faktūra arba sertifikatą, prašome palikti pranešimą ir leiskite mums žinoti ir elektroninio pašto adresą. Produkto Informacija: Prekė:Silikono Teether Svoris:apie 40 g Pakavimo sąrašas:1pcs

0 Atsiliepimai
€13.10

APRAŠYMAS Mūsų audinės blakstienų rinkiniai padaryti puiki dovana!Yra 10 nenugalimas mink blakstienas begalinis atrodo.Sukurti spalvingi nuotrauka tobula akis, su šių 5D kailio draugiškas netikrų blakstienų.Kiekvienas kūnas yra daugkartinio naudojimo iki 5 kartų tinkamą priežiūrą.Vidutinės apimties dirbtiniais mink blakstienas su plonas dizainas itin seksualus poveikis ERZINTI MANE - didelės apimties, dirbtiniais audinės

1 Atsiliepimai
€10.61

5.5 colių Virtuvės Peilis Peilio bendras ilgis: 5.5 Storis ašmenys: 5.0 mm Savybės : didelio tankio, labai staigus, didelis kietumas, didelis kietumas, gana patogus, aukštos kokybės ir pan.

Panašūs produktai