Žavus Perlas Vestuvių Papuošalai Rinkiniai,Fantazijos Nuotakos Perlų Karoliai, Apyrankės Auskarai Bridesmaids Papuošalų Komplektas,Baltos Spalvos Papuošalai.

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€8.60

€10.36

SVEIKI ATVYKĘ Į TERISA JUVELYRINIAI DIRBINIAI

. Vežimas

Mes jums pradėti laivybos savo užsakymą per 1-3 darbo dienas, kai jums sumokėjo, žinoma, jums bus pranešta apie sekimo numerį (išskyrus HK Maža Pakuotė).Prašome pasirinkti tinkamą siuntos metodas prekės shippment informacija.

Grąžinti

Mes ketiname visus iš 100% klientų pasitenkinimo ir taip, jei nesate visiškai patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis (per 7 darbo dienas gauti užsakymą), pasakykite mums, jūs norite grąžinti pinigus, nebus jokių klausimų.

Pakuotė

Mes teikiame aukštos kokybės šilkinis maišelis ir spalvingas dovanų dėžutėje, kad jūsų užsakymo gerai apsaugotas.Jie puikiai dera tipo ir dydžio jūsų papuošalai.

Apie Mus

Mes dirbame dėl to, Pearl srityje už beveik 13 metų ir turime daug patirties/žinių daro Pearl verslo.Visi mūsų siūlomi produktai yra visiškai rankų darbo, ir mes visada mession vadovauti tendencija papuošalų rinkoje.Apsilankykite pas mus !

Prekės Informacija

Mes turime mažmeninės prekybos parduotuvės Pekine ir mes kviečiame jus aplankyti :)

sveiki atvykę į terisa juvelyriniai dirbiniai.

Metodas

Sekimo Numerį Trukmė

HK Maža Pakuotė NR.

10-30 Darbo Dienų

Kinija PostSmallPackage TAIP Apie 15 darbo Dienų

EMS TAIP 4-7 darbo Dienas

DHL/UPS TAIP 3-5 darbo Dienas

Žymos: papuošalų rinkinys swarovski, prabangus, bižuterijos, kn95 spalva respiratorius, kn95 vaiko spalva, kūdikių pieno dantys, kaukės n95 spalva, Chine, papuošalų rinkinys su cz, bridesmaid, juvelyriniai dirbiniai, beb
Pearl Tipas Gėlavandeniai Perlai
Medžiagos Natūralūs Gėlavandenių Perlų
Medžiaga Pearl
Formos\modelis ROUND
spalva Balta
Papuošalų Rinkiniai Tipas Karoliai/Auskarai/Apyrankės
Stilius Madinga
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas HAI YING WEI YE
Elemento Tipas Juvelyrikos Rinkiniai
Lytis MOTERIS
Dydis 4-9mm
Proga Jubiliejų, Įsitraukimas, Dovana, Pobūvių, Vestuvių
Svoris 120
Modelio Numeris Z5-N95
Bauda ar Mados Mados
gamtos papuošalai shaper Broque Ovalo Formos Perlas
Metalų Tipas NĖRA
karoliai užsegimas Aukso Spalvos Sagtimi
Įtraukti Papildomą Prekės Aprašymas karoliai, apyrankės
karoliai, apyrankės ilgis 18inches & 7.5 colių

Parašyti atsiliepimą

Žavus Perlas Vestuvių Papuošalai Rinkiniai,Fantazijos Nuotakos Perlų Karoliai, Apyrankės Auskarai Bridesmaids Papuošalų Komplektas,Baltos Spalvos Papuošalai.

Žavus Perlas Vestuvių Papuošalai Rinkiniai,Fantazijos Nuotakos Perlų Karoliai, Apyrankės Auskarai Bridesmaids Papuošalų Komplektas,Baltos Spalvos Papuošalai.

0 Atsiliepimai
€8.55

Sveiki atvykę į Deimantų Meilė ,jūsų pagrindinis prekybos paskirties f arba autentiški sidabro pakabukai, žavesio apyrankės, ir murano stiklo karoliukais.Visi karoliukai yra individualiai handcra f ted su autentišku kietas 925 sterlingas sidabras, karoliukai yra 925 antspaudas ant kiekvieno rutuliuko 925 Sterlingas sidabro lydinio o f sidabrinė, kuriuose 92.5% masės, o f sidabro ir 7,5% masės, o f ir kitų metalų, paprastai vario.Tai

3 Atsiliepimai
€10.03

50NG 8 Paveikslas-Rappel Lauko Alpinizmas Aštuoni Žiedai Nusileidimo Įtaisas Carabine Techniniai duomenys: Pagamintas iš aliuminio lydinio, didelio stiprumo, lengvas, lengva nešiotis. 50KN sunkiųjų, tinka dauguma žmonių naudoti. Naudoti rappel sistema, taip pat tinka priešgaisrinės gelbėjimo, darbo aukštai ir kt. Prekės Pavadinimas: Aštuoni Žiedai Medžiaga: Aliuminio Lydinys Traukti:

3 Atsiliepimai
€3.90

Savybės: Hermetiški Nuo Drėgmės Grūdų dozatorius, sandariai bako konstrukcija su 2 silikoninis sandariklis, saugoti savo maisto dry & saugus nuo vabzdžių, žiurkių ar kitų kenkėjų, Matavimo puodelis reikia varžto dėl per užpilkite vandens. Puikus Dydis Mažas ryžių indą su 2kg talpa, mažas ir patogus tinka jūsų sandėliukas organizacija, puiki virtuvė, Sandėliavimo.Yra rankena ryžių laikymo konteineris

2 Atsiliepimai
€5.94

Parduotuvės Skatinimo: 1. Mes tikrai tikimės, kad jūs galite naudoti, Nuolaidos ir Kuponai į mūsų parduotuvėje. 2. Kai jūs perkate daugiau nei 2 vnt šią etiketę, jūs gausite Nuolaida . 3.Kai jūs perkate daugiau nei 2 vnt produktus, jūs turite galimybę naudoti Kuponus . 4. Jūs galite gauti nuolaidų kuponus mūsų parduotuvėje:

Panašūs produktai