Tanaka kun Visada yra Apatiškas Miyano Cosplay hairwear

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€21.55

MOKĖJIMO

Mes priimame Kredito kortelės, sąlyginio Deponavimo ir Pinigų rezervacijoms.Jei jums reikia mokėti mums kitais būdais, prašome susisiekti su mumis el. paštu.

Iki mokėjimo, prašome patikrinkite savo pristatymo informacija: adresas, pavadinimas, pašto kodas, telefono numerius ir pan.

Pristatymas Naudojimo Taisyklės

Pristatymas per ePacket,Numatomas Atvykimo Laikas: apie 7-15 dienų.

Pristatymas per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu,Numatomas Atvykimo Laikas: apie 15-40 dienų(Pristatymas į rusijos Federacijos,Vidurio Rytuose,Rytų Europoje,Pietų Amerikoje,Afrikoje užtruks daug ilgiau laiko. )

Jei jums reikia greičiau pristatymas,prašome nedvejodami susisiekti su mumis dėl kitų vežėjas EMS/DHL,rasime geriausią sprendimą, sutaupyti savo išlaidas.

GRĮŽTI & KEISTIS

Visos mūsų prekės bus tikrinamos ir kupini geros būklės, prieš pristatymas.Mes stengiamės patenkinti visus mūsų klientų.Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas, galite grąžinti prekę mums pagal pradinę būklę per 7 dienas nuo gavimo grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš grąžinti prekę, prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti keitimo instrukcija.Mes grąžinsime jums po gavimo grąžinami elementus.Pirkėjas turės mokėti už laivybos išlaidų grąžinimo elementus.

ATSILIEPIMAI

Mes palikti teigiamą atsiliepimą išklausęs jūs esate laimingas su mano aukcione.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, jei yra kokių nors priežasčių esate nepatenkinti savo pozicijos ir negalėjo palikti teigiamą atsiliepimą mums.Mes visada darome viską, kad išspręsti visas problemas.

Kaip Susisiekti su mumis

Jūs galite bendrauti su mumis už bet kokius klausimus per TradeManager,mes pasistengsime atsakyti jums iš karto,jei mes ne internetu,prašome elektroniniu paštu mums,mes susisieksime su jumis per 24 valandas.

Žymos: nishinoya, tanaka žoliapjovės, sugawara, haikyuu tanaka, haikyuu, cosplay tanaka, gundham tanaka, haikyuu keychain, haikyuu sugawara, gundam tanaka
Lytis Unisex
Simbolių anime
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga Aukštos Temperatūros Pluošto
Specialios Paskirties Kostiumai
Elemento Tipas Galvos apdangalai

Parašyti atsiliepimą

Tanaka kun Visada yra Apatiškas Miyano Cosplay hairwear

Tanaka kun Visada yra Apatiškas Miyano Cosplay hairwear

1 Atsiliepimai
€6.52

Žiemos USB Įkrovimo Built-in Išlaikyti Šiltas Smart Bluetooth 4.1 Muzikos Mezgimo kepurė Su 4 Spalvų Ausinės Power on / off / pause / play Tūris plius raktas / šalia kelio klavišas garsio mažinimo klavišas / ankstesnę dainą Mikrofonas vadovas: USB įkrovimo lizdas, Bluetooth parametro aprašymas Dažnių diapazonas: 20-20KHZ Jautrumas: 95DM Varža: 32 ohms Garsiakalbis dydis: 32MM Perdavimo atstumas: KLASĖS ⅱ Veikimo

1 Atsiliepimai
€78.75

Kaina: Kaina už 1yard.1 statykla=125cm pločio*91cm ilgis jei perkate daugiau nei 1 kieme,ji papratimas būti sumažinti.iš vieno gabalo ilgiausiai yra 15 metrų. mes taip pat didmeninė,ji prasideda 15 metrų.jei norite, didmeninė susisiekti su manimi. Medžiaga: Poliesteris,Blizgučiai,karoliukai,kristalų Fiksuoto Pločio : 125cm, arba 49 cm. spalva:4colours pasirinkti spalvą

Panašūs produktai