2017 Laisvalaikio Stiliaus Didelis Atvartas Bordo Vyrų Kostiumai, Vestuvių Tuxedos Vyrų Jaunikis Kostiumą Homme Geriausią Vyro Kostiumas (Striukė+Kelnės)

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€48.81

€53.05

Tai yra mūsų standartinio dydžio diagramos baigė tinka ,jei nesate tikri, kurios dydis norite ,galite, atlikite žemiau nuotraukoje priemonė, viena iš jūsų kostiumai ,palyginti jums tinka dydis su mūsų dydžių lentelė .

Apie custom tinka :

jei norite custom tinka pagal jūsų asmeninius dydžio ,tada jūs galite atsiųsti mums šiuos kūno matmenis .

Tai yra 14 kūno matavimai turime :

1.iškirptė =? 2.pečių plotis =? 3.Rankovės ilgis =?

4.bicepsas =? 5.riešo/manžetai =? 6.krūtinės =? 7.pilvo =?

8.juosmens =? 9.klubų =? 10.striukės ilgis =?

11.kelnės ilgis =? 12.šlaunies =? 13.aukštis =? 14.masė =?

Kūno matavimai priemonė, būdas :

Mes esame vyrų kostiumai prekybos bendrovė iš Kinijos .Gwenhwyfar yra vienas iš mūsų ženklo .kuri orientuota į kokybiškas ir geriausias paslaugas po pardavimo tinka klientams .

GRĮŽTI & KEISTIS

1.Šio produkto sudėtyje yra laivybos mokestis.Tačiau, jei jums pasirinkti neteisingą standartinio dydžio sau ir reikia jį gražinti,laivybos mokestis bus atimti pinigus .

2.Mes negalime sutiko keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos.

Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą:

Užsakymo numeris

-Vaizdas problema produktas

Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką,prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

3.Jei nesate patenkintas mūsų kokybės produktą,galite grąžinti arba pakeisti savo prekės

per 15 dienų nuo pristatytas dienos.

Rquest:

-Prekę gavau nenaudota,nesugadinta .

ATSILIEPIMAI

Jei yra kai kurių problemų su spalva ,dydis ,kokybė ,prašome susisiekti su mumis prieš, jūs suteikiate mums neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį .

. Mes labai norėtume suteikti jums patenkinti sprendimas

. Jei jums patinka tai ,nuoširdžiai tikėtis penkių žvaigždučių atsiliepimų .mes taip dirbti sunkiau, kad suteikti jums patenkinti tarnyba .

Ačiū ir Laimingas pirkinių!

Žymos: aukštos quiliti garsiakalbis, pasirinktinį lipdukai kepurės, stiklo garintuvas, 16mm, automobilių durų gynėjas h, užsakymą lipdukas jumbo, pasirinktinį lipdukai ford, fz07 led posūkių žibintai, custom antspaudų sergio, stiklo vape bakas dzeusas
Stilius Atsitiktinis
Drabužių Ilgis Reguliariai
Medžiaga Vilna
Ziajać Uždarymo Tipas Užtrauktukas Skristi
Tinka Tipas Liesas
Elemento Tipas Kostiumai.
Prekės Pavadinimas Gwenhwyfar
Priekiniai Stilius Butas
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Lytis VYRAI

Parašyti atsiliepimą

2017 Laisvalaikio Stiliaus Didelis Atvartas Bordo Vyrų Kostiumai, Vestuvių Tuxedos Vyrų Jaunikis Kostiumą Homme Geriausią Vyro Kostiumas (Striukė+Kelnės)

2017 Laisvalaikio Stiliaus Didelis Atvartas Bordo Vyrų Kostiumai, Vestuvių Tuxedos Vyrų Jaunikis Kostiumą Homme Geriausią Vyro Kostiumas (Striukė+Kelnės)

0 Atsiliepimai
€63.83

Dydis, Pečių, Krūtinės Rankovės Ilgos Aukštis Svoris S 43 95 58 67 163-168 52.5-59kg M 45 98 60 70 165-173 60-67.5 kg L 48 105 62 72 171-180 70-77.5 kg XL 50 110 64 77 175-185 80-88kg 2XL 52 116 66 79 180-188 90-99.5 kg (CM) Mano brangus draugas: yra skirtumų tarp šalių, nes drabužių dydžiai , prašome pasakyti, jūsų aukštis:?cm, svoris:?cm, pečių:?cm, krūtinės:?cm, aš galiu pasirinkti tinkamą produktą už jus.Ačiū!

2 Atsiliepimai
€53.27

Pastaba: Gerbiamieji,jei pastebėsite, kad pirmiau stanrard kostiumai dydis netelpa jums labai, jums tik priemonė savo kūno accoridng šių Matavimo Vadovas ,ir tada parodyti mums, kūno dydis. ; Galime pagal Užsakymą tinka jums, taip pat .Tai yra tą pačią kainą! 1 .iškirptė=?CM ( ar coliai ) 2 .pečių=?CM ( arba colių ) 3 .rankovės=?CM ( arba colių ) 4 .armhole=?CM ( ar coliai ) 5 .riešo=?CM ( ar coliai ) 6 .krūtinės=?CM

1 Atsiliepimai
€52.84

Spalva ir Dydis ir Stilius :pagal Užsakymą Visi Tinka, galima pagal užsakymą pagaminti adlut ir berniukas dydis galėsite išmatuoti savo matavimus ir pasirinkti spalva (numatytasis kaip nuotraukoje ),ir rašyti juos į pastabą, kad arba jūs galite spustelėti Pranešimą Pardavėjas ,tada siųsti visus matavimus, ir spalva man arba spustelėkite interneto pokalbių su manimi, kai jums užsisakyti kostiumą. šis kostiumas

3 Atsiliepimai
€52.39

Gerbiami Klientai: Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! Linkiu jums turėti malonaus apsipirkimo laiką ! Prieš pateikdami užsakymą, jūs privalote patikrinti šiuos apsipirkimo,taip, kad jūs turite sėkmingos prekybos patirtį: 1. Dydis: Prašome pasirinkti savo fit dydis nuo šio stiliaus kostiumas dydis diagrama. 2. Spalva: Įvairių kompiuterio ekranas gali rodyti skirtingas spalvas, net jei