Automobilio bagažo skyriaus Kilimėlis neslidus Minkštas "PASIDARYK pats" Nemokamai Pjovimo Lengva Valyti Kilimėlis Outsize Akių Audinio Kilimėliai PVC Putų Custom Anti-Slip Mat 150cm*50cm

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€6.37

€7.50

Kulka Taškų:

1、Minkšta ir neslidžia: kamieno kilimėlis yra minkštas ir slydimo, ir turi gerą trinčiai ir smūgiams.Jis yra apsauginis.

2、Nemokamai Pjovimo: motina gali būti supjaustytas į bet kokios formos ar specifikacija pagal jūsų poreikius, kuri yra patogi jūsų naudoti, ir jūs galite padaryti geriausia naudoti jį.

3、Patogus Valymas: Su vienoda ir kvėpuojantis mažas kvadratas dizainas, kilimėlis, yra lengvai valomas ir daugkartinio naudojimo.

4、Plačiai Naudoja: gaminys yra plačiai naudojamas, gali būti naudojami pagal kilimas automobilio bagažinėje, pagal atlošas ir saugos sėdynės.Taip pat gali būti naudojamas namuose, kilimai, vonios ir virtuvės.

5、 "PASIDARYK pats" Dizainas: Jūs galite gabalai savo mėgstamą formos, todėl lengva įdėti smulkių daiktų (tokių kaip mobilieji telefonai, kvepalai ir pan.) ir apsaugoti juos nuo kritimo.

Savybės:

1. Su vienoda kvėpuojantis tinklelis dizaino, šis kilimas yra labai lengva valyti ir plauti, greitai džiūstantys ir daugkartinio naudojimo.

2. Galinėje korpuso, net jei stabdžiai yra kelyje, bagažo kamieno ne skaidrių laisvai.

3. Jūs galite sumažinti, tai įvairių formų ir dydžių, pagal jūsų asmeninius poreikius, pridedant daugiau komforto jūsų naudojimui.

4. "PASIDARYK pats" iškirpti formą jūsų mėgstamiausias, lengvai mažus elementus (pvz., mobilieji telefonai, kvepalai ir kt.), apsaugoti juos nuo kritimo.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PVC medžiagos

Dydis: apie 150*50 cm/59.05*19.68 į

Pakavimo Sąrašas:

1 x neslidus kilimėlis

Žymos: mat telefonas, automobilių kilimų remontas, kūdikių akių kilimėlis, anti slip prietaisų skydelio kilimėlis, nelieskite mano automobilis, automobilių kilimų roll, teptuku automobilį, custom putų, prietaisų skydelio mygtukai, kelio slydimo
Medžiaga pvc medžiaga
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 150*50cm

Parašyti atsiliepimą

Automobilio bagažo skyriaus Kilimėlis neslidus Minkštas

Automobilio bagažo skyriaus Kilimėlis neslidus Minkštas "PASIDARYK pats" Nemokamai Pjovimo Lengva Valyti Kilimėlis Outsize Akių Audinio Kilimėliai PVC Putų Custom Anti-Slip Mat 150cm*50cm

0 Atsiliepimai
€5.48

O. DU.O 6 Spalvų Lašai žymėjimo įrankis apšvietimas sudaro Žymekliai Kremas Mirguliavimas Veido, Lūpų Kūno Švytėjimas Įdegio Aukštos lengvesni Apie Gaminį (1)O. DU.O SKYSTIS žymėjimo įrankis--Akimirksniu hidratai ir luminizes odos all-over, šviežių, natūralių spindesį ir lengvas losjonas (2)ŠEŠIŲ SPALVŲ--įskaitant keturis šviestuvai, ir du bronzers, šie lašai taip pat gali būti naudojamas atskirai, net

0 Atsiliepimai
€86.84

Naujas atvykimas vieną rinkinį modifikuotų nerūdijančio plieno, automobilių išmetimo vamzdyje duslintuvo patarimas Honda Civic FC SI stiliaus 2019 Produkto specifikacija 1.100% Brand New. 2.Tekstūra iš Plieno 3.Ilgaamžė medžiaga, atspari UV, vandens, purvo, riebalų, druskos, švelnios rūgšties ir naftos. 4.Šviesos svorio ir patvarumo, skirtingos optinės linijos ateina iš įvairių požiūrių.

0 Atsiliepimai
€3.13

Matavimo CM, Pečių, Krūtinės Ilgis Rankovės XS 43 88 64 20 S 46 94 67 20 M 49 100 70 20 L 52 106 73 20 XL 54 112 75 20 XXL 57 118 77 21 DIDMENINĖ ir DROP LAIVYBA yra ir sveikintinas. Siuntinių sekimas: Jūs galite sekti savo sklypo interneto svetainėje: Ir taip pat, galite sekti savo šalies pašto oficialioje interneto svetainėje. Pristatymo apsaugos laikas: Kai pristatymo apsaugos laikas

Panašūs produktai