Polimero Molis Minkštas Spalvinga Blokuoti Orkaitėje Kepkite Modeliavimo Molio Rinkinys, skirtas Modeliavimo Duomenys "PASIDARYK pats" Vaikai Dovana Meno Nustatyti, Berniukas, Mergaitė, su Įrankiais

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€13.53

€27.05

24-50 Spalvų Polimero Molis:

- - - - Geriausia Dovana Vaikui Įkvėpti Kūrybiškumą & Vaizduotę!

Per žaidimą ir ugdyti vaikų suvokimą, spalva, forma, nustatė, kad vaikų meninius gebėjimus, naudojimosi galimybes, skatinti smegenų vystymuisi, įkvėpti kūrybai.Taip pat, šis modeliavimo molis gali išlaikyti savo vaikų nuo elektronikos, tai gali padėti jiems plėtoti savo kūrybiškumą ir vaizduotę, o žaisti pagrįstą mokymąsi.

----Pastaba:

Visos Mūsų Molio pasirinkti aukštos kokybės medžiagų, netoksiškas, Labai Minkštas, švelnus ir lengvas, kad Sharp Vaikų namų projektą.Jis yra idealus, "PASIDARYK pats" Medžiagos vaikas mokyklos projektas.

Labai Minkštas, Smoth, Ne-Lipni - Modeliavimo Molis yra Lengva Formuoti, sulenkti ir ištiesti.Palankios vaizduotė, kūrybiškumas ir intelektas.

Patarimai: Jei molis yra per sunku, prašome pack molio su plastikinį maišelį.Ir įdėti juos į 50° laipsnių vandenyje 5 minutes.Kad būtų sušvelninti molio.

Savybės:

Mūsų polimero molis yra pagaminti iš aukštos kokybės ir draugiškos aplinkai medžiagos, saugoti vaikų sveikatą.

Nepalieka jokių likučių, ir bus ne klijai jūsų rankose.

Puikus ir Idealus dovanos vaikams, vaikų, draugų, suaugusiųjų ir naujų pradedantiesiems

Saugos Patarimai:

1.Plauti rankas Po naudojimo, ypač prieš valgant.

2.PAVOJUS PASPRINGTI -- Smulkių dalių.Neskirta vaikams iki 3 metų.Vaikai naudojant turėtų pagal suaugusiųjų ar vyresnysis vaikų priežiūra.

3.Naudoti polimero molio rinkinys vieta, su gera ventiliacija.

Vertinama Dovana:

Sudėtingas dovana už ypatingą asmenį, kuris myli visus dalykus, spalvingi!Tai būtų puiki gimtadienio, jubiliejaus, housewarming, Kalėdų ir atostogų dovanų.Kiekvienas stiklas yra saugiai supakuoti set tai itin sauga ir apsauga

Lengva Naudoti:

1.Nusiplaukite rankas, parengti priėmimo mėgstamą sumos jums patinka.

2.Minkyti molio, kol minkštas ir švelnus.

3.Formos molio ir padaryti savo formos įrankiais iš savo rinkinį, Mes rekomenduojame naudoti ", skirta krosnelė" kepimui polimero molis.

(1).Vieta ant folijos lapo ar keraminių plytelių ir į centrą specialią orkaitę iš anksto įkaitinti iki 120-130℃ (248-266℉) 15 minučių.

(2).Orkaitėje kepkite 130℃ 15-30 minučių.Kepimo laikas gali skirtis, priklausomai nuo molio storį ir paprastai galima 15 minučių per 1/4 colių (6 mm) storio. (Priklauso nuo dydžio molio darbai).Degto molio, gali būti pakartotinai kepti, kiek reikia.

(3).Negalima viršyti rekomenduojamos kepimo laiką!Kepimo turėtų būti baigtas iki suaugusiųjų.Atsargiai perkelti iš orkaitės po kepimo ir natūralaus aušinimo.

Žymos: daug polimero molis, molio polym, profesionalios modeliavimo molis, fluffi gleives, aliejinių dažų klijuoti, 0 kepimo, apdaila polimero molis orkaitėje kepti, spalvos orkaitėje kepkite molio, miniatiūriniai polimero molis pelėsių, dangtelis keramikos
Įspėjimas negalima valgyti
3C konfigūracija kategorija Moliniai žaislai pagal 14
Dovanų Geriausia Dovana Vaikui Įkvėpti Kūrybiškumą & Vaizduotę!
Modelio Numeris M218598
Galimybė mokymo Spalva diskriminacija, vadovo gebėjimas ir kt.
Amžius Virš 3 Metų
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Polimero Molis Minkštas Spalvinga Blokuoti Orkaitėje Kepkite Modeliavimo Molio Rinkinys, skirtas Modeliavimo Duomenys

Polimero Molis Minkštas Spalvinga Blokuoti Orkaitėje Kepkite Modeliavimo Molio Rinkinys, skirtas Modeliavimo Duomenys "PASIDARYK pats" Vaikai Dovana Meno Nustatyti, Berniukas, Mergaitė, su Įrankiais

1 Atsiliepimai
€48.08

DYDIS LENTELĖ US Dydis Etiketės Dydis Pado Ilgis su Colių Dydžio 5 34/220 22 cm 8.66 Colių 5.5 35/225 22.5 cm 8.86 Colių 6 36/230 23 cm 9.06 straipsnis Colių 6.5 37/235 23.5 cm 9.25 Colių 7 38/240 24 cm, 9.45 8 Colių 39/245 24.5 cm 9.65 Colių 8.5 40/250 25 cm 9.84 Colių Dėmesio : Dydis matuojamas pagal save, kartais, turi tam tikrų klaidų, bet visada per 2-5mm Jei negalite patvirtinti, dydį

Panašūs produktai