Naujus Infraraudonųjų Spindulių Šildymo Masažas Elektros Piršto Atkūrimo Mokymas Silikono Reabilitacijos Kamuolius Massager Poilsis

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€25.31

€37.76

Savybės:

1. Atskiras suspausti pirštai massager infraraudonųjų spindulių terapija piršto pasyvus mokymas.

2. Veiksmingai sumažinti pirštų, spazmas, nutirpęs, infraraudonųjų spindulių masažas skatina kraujo apytaką, slopina pirštais pirštais taktą ar reumatu, reumatoidiniu artritu deformacijos, užkirsti kelią pirštų lenkimo spazmas arba atrofija.

3. Pirštų masažas + infraraudonųjų spindulių terapija + taškų reiškia, kad reabilitacija. 5 lygius ir 2 režimais prisitaikyti, atitikti įvairius poreikius skirtingų žmonių.

4. Prisitaikyti prie simptomai: insultas, smegenų hemoragija, smegenų trombozė, cerebrinis paralyžius, galvos smegenų traumos, kaklo slankstelio vidurį, taip pat žalos priežastys, tokios kaip rankų disfunkcija, nenormalus raumenų tonusas pirštų, rankų, pirštų lenkimo convulsion, rankų raumenų atrofija ir kt.

5. Ji yra specialiai sukurta žmonėms, kurių pirštai yra sunku atskirti.

Kaip naudoti:

1. Dėvėti: Pirma, padėti pacientui atidarykite piršto, tada įdėti kamuolį į paciento palmių, tegul paciento pirštai natūraliai rankena kamuolys, ir naudoti fiksuotą diržą ir laikykite ranką ir pirštus.

2. Įjunkite: Po to, prisijunkite geras maitinimo laido kištuką į maitinimo lizdą, paspauskite įjungimo mygtuką ir įjungti nakties mašina.

3. Šildymo funkciją: Paspauskite šildymo mygtuką ant valdymo skydelio, šildymo mygtuką, šviesos, infraraudonųjų spindulių lempa, brights.Nes jis yra šildomas iš vidaus, reikia palaukti maždaug 2 minutes, šiltas.

4. Rankinis ir automatinis režimo jungiklis: yra Numatytasis režimas yra automatinis režimas, jėga, kamuolys vibracijos gali pakeisti aukštas žemas lygis.Paspauskite režimų perjungimo jungiklis, norėdami pakeisti režimą, 5 lygius pagal rankinis režimas gali būti pakoreguoti.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Piršto Atkūrimo Mokymo Kamuolys

Medžiaga: Silikonas

Neprivaloma Kištukas: JAV Kištuko, EU Plug

Įtampa: 110-240V

Rutulio Skersmuo: Apytiksl. 7-8 cm / 2.8-3.1 colių

Pakuotės Svoris: Apytiksl. 425 g

Paketas Apima:

1 * Masažo Kamuolys

1 * Nuotolinio Valdymo Pultelis

1 * Kištukas

1 * Instrukcija

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomas svetainėje, sukelia daug veiksnių, tokių kaip jūsų ekrano šviesumo ir ryškumo šviesą.

2. Prašome leisti 1-2 cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.kardiosignalas.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Apie atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: suspausti masažas, grindų šiltas, ranka fizioterapijos, grindų šilumos kilimėlis, massag, bendras reabilitacijos, kūno massag, atgal massag, massager piršto ir ranka, kamuolys piršto
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas TMISHION
Prašymas Ranka
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Naujus Infraraudonųjų Spindulių Šildymo Masažas Elektros Piršto Atkūrimo Mokymas Silikono Reabilitacijos Kamuolius Massager Poilsis

Naujus Infraraudonųjų Spindulių Šildymo Masažas Elektros Piršto Atkūrimo Mokymas Silikono Reabilitacijos Kamuolius Massager Poilsis

2 Atsiliepimai
€3.98

Automobilio prietaisų Skydelyje Sandarinimo Juostų Stiliaus Lipdukai Toyota , Honda ir Ford BMW Fiat Hyundai KIA Universalus Auto Interjero Aksesuarų Medžiaga: Guma Dydis: ilgis 160cm Įrengimo vietos:Automobilių Skydelio Funkcijos: apsauga nuo dulkių, garso izoliacija Tinkamų modelių: Universalūs visiems automobiliams, Labai tinka atotrūkis konsolė automobilio, ji yra stabili ir ji nėra lengvai nukristi.Nereikia klijuoti, klijuoti

0 Atsiliepimai
€2.38

Prekės Aprašymas 1. Medžiaga : Žąsų Plunksnų 2. Ilgis : 5-8 /13-20cm 3. Kiekis : 100 vnt 4. Spalvos : 16 spalvas pasirinkti 5. Kiekviena plunksna su įvairaus ilgio, bet ilgis tarp 5-8 /13-20cm, prašome suprasti. 6. Gali būti šiek tiek chromatism su skirtingais kompiuteriais , prašome suprasti. ​

2 Atsiliepimai
€13.50

Transporto Priemonės Modelis: Dėl Mitsubishi L200 Modelio Metai: 2005 - 2009 M. Geležtės Tipas: J kablys Valytuvų dydis: 21 ir 19 Transporto Priemonės Modelis: Dėl Mitsubishi L200 Modelio Metai: 2009 - 2015 M. Geležtės Tipas: J kablys Valytuvų dydis: 22 & 18 Paketai Apima : Priekiniai valytuvai tik : 2 vnt priekiniai valytuvai Priekinis ir Galinis

Panašūs produktai