Punch Žymeklį į viršų Smūgis tiesiai 1.5,2 ar 2,5 colio dovana Žymeklį skylamušiai už scrapbooking amatų perfurador "pasidaryk pats" puncher

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€6.09

€12.43

Sukurti savo sveikinimo atvirukai, vokai, ženklai ir žymos.Puikus Korteles,Eva Putų,Nuotraukos ir Projektus.Smagu ir Lengva Naudoti popieriaus svoris gsm 120g-350g Dydis: 150x88x65mm Medžiaga: ABS plastikas + cinko lydinys Svoris: apytiksl. 373g

1) Vokietija klientams , jei u wanna, kad laivas " FedEx arba TNT , prašome pranešti mums savo EORI kodas .Be jų, mes galime tik DHL, Honkongas paštu arba Kinija Paštu !

Rusijos klientams , prašome pranešti mums savo vardą ir pavardę (ne mažiau kaip 3 žodžiai) , įskaitant vardas, antras vardas ir pavardė, kitaip rusijos Post nebus spaudai sklypo ir grįžti į Kiniją !

Už Brazilijos/Argentina/Čilė klientams , jei norite, kad laivas "FedEx", DHL, TNT, UPS, pasakykite man savo mokesčių numeris ( CUIT, CPF ar CNPJ ).Be jos, Muitinė grąžinti prekes į Kiniją .

2) laivybos visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai nuotolinio šalyse); Pirkėjas yra atsakingas už atokioje Vietovėje už papildomą Mokestį, bet muito ar Importo mokestis, jei išėjo.

3) Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

4) Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

5) Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, nedelsdama, ypač per atostogų sezoną.

6) Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir mes nebus grąžinti jums.

2) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3) Mes grąžinsime jūsų visą išmoką gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, po to, kai pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.kardiosignalas.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4) Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Žymos: popieriaus punch, Mados Raidė, popieriaus punch užrašų knygelė, kampe cutter, b5 palaidų popieriaus, skylę puncher, popieriaus užrašų knygelė, hole punch, dėžės scrapbooking, įrašą apie polar
Tipas Standartinis Punch
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas CJEC
Modelio Numeris žymeklį punch

Parašyti atsiliepimą

Punch Žymeklį į viršų Smūgis tiesiai 1.5,2 ar 2,5 colio dovana Žymeklį skylamušiai už scrapbooking amatų perfurador

Punch Žymeklį į viršų Smūgis tiesiai 1.5,2 ar 2,5 colio dovana Žymeklį skylamušiai už scrapbooking amatų perfurador "pasidaryk pats" puncher

2 Atsiliepimai
€8.07

Garantija: Originali 100% 925 Sterlingas Sidabro , Jei nėra , Visa Grąžinamoji išmoka, Straipsniai Pavadinimas: 2019 Nauja Kolekcija Autentiškų 100% 925 Sterlingas Sidabro Žiedas Moterims

1 Atsiliepimai
€14.09

FUWO Didmeninė Žalvario Didelis Karoliukų Vėrinius Aukštos Kokybės Anti-Apjuodinti 24k Aukso Artimųjų Grandinės Juvelyrikos Priėmimo 1.3*3.3 mm NC012 Medžiagos, Žalvario Spalva Kaip Nuotraukoje Dydis Apie 1.3-3.3 mm Pločio Metalo Apdailos 18K Auksu OEM Mūsų Gamykloje Tiesiogiai Pardavimo Ir Gali Pateikti Savo Prekės ženklą Pakavimo Kiekvienas Gabalas Turi Vieną OPP Bag / Burbulas Apsiaustas Pristatymas Būdas: DHL / EMS /

3 Atsiliepimai
€3.80

Mada Vaikams, Kūdikių Mergaičių Maudymosi Apranga !!! Aukštos kokybės ir visiškai naujos, 100% Pagrindinė Spalva: Kaip Nuotraukoje Parodyti Naujas Mados Dėmesį plz: Jei jūsų vaikas yra išsipūtęs, rekomenduojame pasirinkti didesnio dydžio, ačiū.Prašome reikšti savo vaikams aukščiu ir dydžio diagramos, prieš perkant/siūlymą.Ačiū. Pakuotė: 1x maudymosi Kostiumėliai Dydžių lentelė:

0 Atsiliepimai
€9.77

Savybės: 【 Vėliau kaip iki Pusės Šviesos Dizaino】Atnaujintas paslėptas COB pusėje šviesos dizaino reguliariai 5 apšvietimo režimus, priartinimo funkcija suteikia galimybę dėmesio ir įvairių apšvietimo prožektorius. 【Stiprus Magnetas】Apačioje jungiklis su super stiprus magnetas.Carried medžiagų, tokių kaip geležies ir nerūdijančio plieno, todėl jūsų rankos lieka laisvos. 【Vandeniui】Aviacijos

Panašūs produktai