Aukšto Tikslumo 24V Mažas Peristaltiniu Siurbliu PH Matavimo Mažas Srautas Rūgščių ir Šarmų Dozavimo Reguliuojamas Greitis Lengvas Valdymas

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€26.94

Taikymo Pastaba

1. Šie duomenys yra sugeneruoti pagal kambario temperatūrą, be papildomo spaudimo, bandymų žiniasklaida yra vandens.Jūsų galutiniai testo rezultatai gali skirtis priklausomai nuo kintamųjų, tokių kaip tirpiklis, medžiagą ir dydį, vamzdžiai, temperatūros, slėgio, drėgmės, įtampa, srovė ir pan.

2. BJ-RZ1030-4 peristaltiniu siurbliu dirba mažo klampumo skystis

3. BJ-RZ1030-4 peristaltiniu siurbliu dirba ėsdinimo ir ne korozinis skystis, įrengiant skirtingų rūšių vamzdžiai, skystis, tik eiti per vamzdžius, todėl vamzdžiai medžiaga yra pagrindinis veiksnys, dėl korozijos problema.

4. 2 vnt jungtys yra būtinos, kai aprūpinti vamzdelį į siurblio galva , arba siurblio vamzdis bus gauti skaidrių kai veikia, mes standartiškai aprūpinti 10 cm vamzdžiai ir 2 gabalus tiesiai jungtys kiekvienam siurbliui jūsų užsakymą, jei jums reikia daugiau vamzdžiai ir jungtys atsarginių naudoti, galite užsisakyti mūsų parduotuvėje.

5. 1 gabalas stepper motorinių viela bus standartiškai išsiųsti kiekvienam siurbliui jūsų užsakymą.

6. BJ-RZ1030 peristaltiniu siurbliu gali būti kontroliuojami ON/OFF GREITIS CW/CCW kontrolės (MC-20A), PWM valdymas (MC-20T), RS232/RS485/ bendravimas GALI kontrolės (MC-20C), gali būti, kad atitinkamas vairuotojas iš mūsų parduotuvės.

7. Jei jums reikia stepper motor manual, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

Kontrolės Vairuotojai

Prekybos Rekomendacijos

1. Vieneto kaina yra 1pcs BJ-RZ1030-4 peristaltiniu siurbliu

2. Kiekvienas siurblys turi būti gerai supakuoti pagal storio putų ir išorinė dėžė

3. BJ-RZ1030-4 buvo įrengta žingsnis variklis su magnetizmo, mes galime tik laivas, TNT, UPS ar FedEx su 4-7working dienų daugelyje šalių.

4. Klientams iš Rusijos ir Kazachstano, mes išsiųsti iki CDEK ar PONIS arba SPSR linija.

5. Klientams iš Brazilija, Čilė ir Argentina , prašome palikti mums savo mokesčių vnt, kuri yra reikalaujama pagal laivybos agentas.

6. Prašome palikite savo teisingą imtuvas pavadinimas, pristatymo adresą, pašto kodą, telefono numerį su šalies kodu laiku siuntą.

7. Už didelius užsakymus, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, siekiant gauti geresnę kainą.

8. Jei jums reikia elementų grupę, prašome įtraukti juos į savo pirkinių krepšelį, tuomet pirmyn tvarka, bet NE mokėti jį, mes bus sujungti laivybos kaina.

9. Kokių nors klausimų, prašome palikti mums laiškus, mes dirbti artimiausiu metu, labai dėkingi, jei jūs galite kalbėtis su mumis prieš atidaryti klausimus.

10. Labai dėkingi, jei galėtumėte mus palieka 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, kai patenkinti mūsų gaminius, kurie skatina mus padaryti geriau bendradarbiavimą ateityje.

Žymos: mini peristaltiniu siurbliu, doser, peristaltiniu siurbliu su stepper motor, Didelis Srautas Peristaltiniu Siurbliu, magnetas siurblys, siurblys vandens, pramonės ph reguliatorius, didelis vibracinius, 24v peristaltiniu siurbliu, jebao siurblys
Galia elektrinis
Degalai elektrinis
Teorija Rotacinis Siurblys
Įėjimo įtampa 24V
Variklio Greičio 0-450RPM
Struktūra Savisiurbis Siurblys
Srautas 0-170ml./min.
Naudojimas peristaltiniu siurbliu
spalvų ir medžiagų Juoda ABS
Modelio Numeris BJ-RZ1030-4
Variklio Tipas Minebea Stepper Motor
Prašymas Matavimas
Standartinius arba Nestandartinius STANDARTAS
Funkcija Didelio Tikslumo, Tarpvėžę
Spaudimas Žemas Slėgis

Parašyti atsiliepimą

Aukšto Tikslumo 24V Mažas Peristaltiniu Siurbliu PH Matavimo Mažas Srautas Rūgščių ir Šarmų Dozavimo Reguliuojamas Greitis Lengvas Valdymas

Aukšto Tikslumo 24V Mažas Peristaltiniu Siurbliu PH Matavimo Mažas Srautas Rūgščių ir Šarmų Dozavimo Reguliuojamas Greitis Lengvas Valdymas

0 Atsiliepimai
€6.56

Savybės: Aukštos kainos-veiksmingas, patikimumo pramonės standartai.Built-daugiau nei įtampos, nei dabartinės, ir trumpojo jungimo apsauga.PWM dizaino, įsitikinkite, kad stabilumo ir didelio efektyvumo elektros energijos tiekimo.Anti-trukdymo, praėjo ELEKTROMAGNETINIO suderinamumo bandymo, bangų mažiau nei 20MV.Nuolatinės įtampos išėjimas, tarkime, stabilus maitinimo šaltinis Led šviestuvai pasiekti ilgas tarnavimo laikas.Specifikacijos:

5 Atsiliepimai
€5.45

Prabanga Drugelis užsegimas Užraktas Link Milano linijos žiūrėti juostos iš nerūdijančiojo plieno, skirtų Apple Laikrodžių apyrankės dirželio 42mm už iwatch Suderinamas su 38mm Juosta Tinka Apple watch band 38/40mm 42mm Juosta Compatiable su 44/42mm Aukso/ Sidabro/ Juoda/Mėlyna/rožinė Aukso pasirinkimas F eature: Suderinami Modeliai: Apple Žiūrėti 3840/mm & 44/42MM Medžiaga: nerūdijantis

1 Atsiliepimai
€5.50

P roduct informacija: Spalvos: geltona, rožinė, ruda Medžiaga: Alavuotoji Skarda Dydis: 76*76*61mm Tinka Kalėdų šalys, desertas lentelės, namo apdaila, restoranai, barai ir kitos kartų Paketą sudaro: 1*varpas F eature s : 1. Produktas pagamintas iš alavuotoji skarda, garsas aiškesnis ir patvaresni 2. Įvairių spalvų rinktis, suknelė, kaip jums patinka, padidinti Kalėdų

Panašūs produktai