1 pora TAAN Anti-slip medvilnės Rankšluostį Moterų Sporto Kojinės Badmintono, Stalo Teniso Kvėpuojantis Sporto kojinės

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€3.71

€4.13

PASTABA: 1.Mes priimame Dropshipping, gali tiesiogiai siųsti savo klientams. 2.Mes atsiųsime Kinija Registruotu Oro paštu/Epacket Nemokamai Daugiau nei $5 užsakymą.Mažiau Nei 5$,bus išsiųsti Kinija po Eilinio maža pakuotė Aprašymas: Gamintojas: TAAN Kokybė: AAA

Medžiaga:80% medvilnės,18% poliesterio,5% spandex dydis 25#-28#

Jums Gali patikti kitų produktų žemiau:

NUOTRAUKOS Žemiau:

Pristatymas:

1. Prekės bus išsiųsti per 2-3 darbo dienas po apmokėjimo patvirtino.mes suteiksime jums sekimo numerius, iš karto po siuntą.

2.Jei jums reikia greičiau pristatymo,mes galime išsiųsti prekes jums EMS,DHL,UPS(tačiau, siuntos mokestis yra didesnis,pls susisiekti su mumis reguliuoti siuntimo mokesčių).

3. Prekės yra siunčiami tik į pirkėjo adresus registruoti Alibaba.

4.Nemokamas pristatymas Kinija Paštu, Oro Paštu, arba Kinija Paštu Oro Sklypas.Tai užtruks apie 15-25 dienas į jūsų duris.

5.Greitai shpping,Mes galime išsiųsti prekes UPS.Tačiau jums reikia mokėti papildomai, laivybos mokestis.

Grąžinimo Politika

1. Sugedę elementai gali būti keičiamasi per 7 dienas.Pristatymas daiktų atgal mums yra pirkėjas savo lėšomis.Mainų neapima asmens žala.

2. Grąžinti elementai turi būti gaunami su visais priedais į pirmines pakuotes.

3. Jei pakaitalus nėra,lėšos bus išduodamas pradinio mokėjimo būdą.

Susisiekite su MUMIS

1.Nagative atsiliepimus negali išspręsti problemų,Ryšių tiltas žmogaus proto ir pasaulio visada yra gražiausias pagal sklandžiai ryšių,todėl pls, prašome susisiekti su mumis, jei produktai yra problema.

2, Mes taip pat samdyti produktų distriuber nuo pasaulio,Mes pasiūlysime jums priimtiną kainą ir pls kinldy susisiekite su mumis jei jus sudomino mūsų produktai.Mažas Mažmenininkas ar didelis didmenininkas yra visi sveiki.

jūs galite maišyti jokių prekių iš mūsų parduotuvės kartu !

mes gali sujungti laivybos kaina jums

Žymos: spausdinti teniso kojinės, hiom stalo tenisas, sponge stalo tenisas, pleistras stalo tenisas, derliaus teniso kojinės, stiklo stalo tenisas, teniso elite kojinės, fila teniso kojinės, naujovė teniso kojinės, kojinių stalo tenisas
Prekės Pavadinimas TAAN
Pirštu-atskirti No
Lytis MOTERIS
Žarna Aukštis Kojinių, Šlepetes
kilmės vieta Fujian, Kinija (Žemyninė)
Sportas Tipas TENISAS

Parašyti atsiliepimą

1 pora TAAN Anti-slip medvilnės Rankšluostį Moterų Sporto Kojinės Badmintono, Stalo Teniso Kvėpuojantis Sporto kojinės

1 pora TAAN Anti-slip medvilnės Rankšluostį Moterų Sporto Kojinės Badmintono, Stalo Teniso Kvėpuojantis Sporto kojinės

0 Atsiliepimai
€8.55

Sveiki atvykę į Deimantų Meilė ,jūsų pagrindinis prekybos paskirties f arba autentiški sidabro pakabukai, žavesio apyrankės, ir murano stiklo karoliukais.Visi karoliukai yra individualiai handcra f ted su autentišku kietas 925 sterlingas sidabras, karoliukai yra 925 antspaudas ant kiekvieno rutuliuko 925 Sterlingas sidabro lydinio o f sidabrinė, kuriuose 92.5% masės, o f sidabro ir 7,5% masės, o f ir kitų metalų, paprastai vario.Tai

2 Atsiliepimai
€8.50

Sveiki atvykę į Mūsų Parduotuvėje!Linkiu jums būti laimingas pirkinių!Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami palikti mums pranešimą.Specifikacijos: Spalvos temperatūra: 3000K/6000K Korpuso medžiaga: ABS Dydis: 205x205x88mm Įtampa: AC85-265V Galia: 40/60/80W Skaičius lempos karoliukai: 2835 108/126/144 led Šviesos srautas: 1300/1500/1700LM Gaminio dydis(Apytiksl.): kaip paveikslėlyje parodytas Produktas svoris:

0 Atsiliepimai
€19.21

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 2-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną. 2. Pristatymo laikas: Prieš mes galime ship užsakymą, mes turime paruošti savo produktus, ar griežtos kokybės kontrolės bandymai ir atidžiai paketo elementus.Laiko reikia paruošti savo daiktų pristatymas atskirą nuo pristatymo laikas, bet nesijaudinkite, laikas nebus ilgas.Ačiū už supratimą! 1.Kaip

Panašūs produktai