High speed usb 3.0 flash drive,64GB Piratų usb flash drive atminties pendrive stick 32GB/16GB/8GB Pen Drive, Memory Stick/Flash Dovana

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€4.52

€5.72

Daugiau produkto,kviečiame pasirinkti!

Pastaba: Sveiki, draugas, sumą, žemiau 5USD, mes numatytasis siųsti ūkio logistika.Tai yra labai pigus pristatymas ir pašto neteikia stebėjimo paslaugos.Tačiau nereikia nerimauti, jei numatytasis apsaugoti metu yra beveik baigtas, galite susisiekti su mumis pratęsti apsaugoti laikas jums.Jei visi apsaugoti laiką (90 dienų), yra beveik baigtas ir jūs vis tiek negaunate, jūs galite susisiekti su mumis grąžinti.ačiū, maloniai Prašome neatidaryti ginčo labai anksti apsaugoti laiko.Jei taip, mes ne rekomenduojame jums pirkti.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Renginiai:

-100% Originalus USB "Flash" Atmintinę;Gali praeiti H2testw testą.

-8GB=7.5 GB;16 GB=14.5 GB;32GB=28.5 GB;64GB=58.5 GB;128 GB=110GB;256 GB=230GB.

-Rašymo Greitis:10-30MByte/s; Skaityti greitis:20 - 50MByte/s,Skirtingus gebėjimus turi skirtingu greičiu.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Apmokėjimas:

1, viso mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas.

Pristatymas:

1,Laivybos adresas: We will ship pagal numatytąjį adresą, kuris jums suteiks ir įsitikinkite adresas yra teisingas.Prašome dėmesį, ten bus papildomas siuntimo išlaidas, jei adresas yra nuotolinio vienas.Visas prekes, įskaitant nemokamas pristatymas, nėra nuotolinio pristatymo išlaidų.

2,Sąskaitos: Prašome patvirtinkite, išsami informacija apie pristatymo sąskaitą faktūrą, kaip ir kiek kaina turėtume rašyti pristatymo sąskaitoje , kiek transportavimo mokestis, turėtume rašyti sąskaitą faktūrą, kaip descripe prekes ir kt.

3,Labiausiai užsakymai bus išsiųsti per 3-5 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.Jeigu yra išimčių, mes jus įdėjo palikti pranešimą.

4,Siuntėjas: "Nemokamas Pristatymas" punktas bus įdėjo Kinija Paštu, Oro Paštu/HK Post Oro Paštas/Singapūro Oro paketinių, elementai gali būti tikrinama ir stebima internete.Pristatymas paprastai trunka nuo 15 iki 26 dienų.Prekių nėra nemokamas pristatymas arba, jei yra bet koks kitas reikalavimas dėl siuntimo, kreipkitės į paslaugų kito pasirinkimo tik kaip DHL, UPS, Fedex ir pan.ir papildomos išlaidos turėtų būti pirkėjo pusėje.

5,Kai gaunate prekes, patikrinkite, ar pakuotė yra pažeista ir prekės yra GERAI.Jei ten yra sugadintas sukelia siunta, prašome imtis foto ir paprašykite, kad kurjeris pasirašyti.Mes padėsime prašyti kompensacijos už jus.

6,Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Patarimai:

1 Nereikia valdyti failus į USB "flash" tiesiogiai.Jis geriau pirma nukopijuokite failus į kompiuterį veikti, tada nukopijuokite atgal į USB "flash" po operacijos.

2 išplėsti USB flash asmens gyvenimo trukmę, būtų geriau, kad prijungti USB "flash" atmintinę žemyn po operacijos artimiausiu metu.

3 Prieš išimdami USB, prašome ištrinti simbolį apatiniame dešiniajame KOMPIUTERIO ekrano išvengti trūkstamų failų, patiekalas.

4 nerašykite formatą USB dažnai, nes tai gali sugadinti USB flash.

Garantija:

1, Visi jos elementai turi 1 metų garantiją.

2, Jei prekė yra nekokybiška naudoti techninės priežasties,jums gali išsiųsti atgal į mums Naują.Klientai yra atsakingi už 2-way laivybos mokesčius už grąžinamas prekes.Tai gali užtrukti iki 7 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą.

3, Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių.

4, Mūsų garantija neapima visų produktų, kad yra fiziškai pažeistas, arba nėra įprastomis conidtions dėl piktnaudžiavimo ar netinkamo montavimo.

5,grąžinamoji išmoka priimtas po 30 Dienų nuo gavimo.

6,Straipsniai grįžo po 7 dienų pristatymas yra tinkamos finansuoti tik remonto.

Atsiliepimai:

Mes esame sąžiningas pardavėjas, dėl www.kardiosignalas.lt.Visi mūsų daiktai atkeliauja iš Kinijos su aukštos kokybės.Atsiliepimai mums yra labai svarbi, prašome neskubėti palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.Mes garantuos, kad padaryti tą patį už jus.Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš duodamas ne teigiamų atsiliepimų.Ačiū už suteiktą galimybę padaryti viską teisingai geri bendravimo.

Susisiekite su mumis:

Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis el. paštu arba trademanager, mes pasistengsime atsakyti per 24 darbo valandas.

Žymos: stipresnis su jumis, 2jz pardavimui, flash usb, usb "flash" diską, ratai pen, foamiran už, neckless su kryžius, sraigės metalo, usb stick, ratai flash
Šifravimas No
Pakuotė Taip
Stilius Animacinių filmų
Patekimo į rinką laikas Gruodis 2016
spalva juoda
Modelio Numeris U046-3
Produktų Statusas Sandėlyje
Medžiaga Plastikiniai
Saugyklos Talpa 8GB/16GB/32GB/64GB
Produkto Svoris 20g
Sąsajos Tipas USB 3.0
Produkto Tipas KŪRYBINGAS
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Parašyti atsiliepimą

High speed usb 3.0 flash drive,64GB Piratų usb flash drive atminties pendrive stick 32GB/16GB/8GB Pen Drive, Memory Stick/Flash Dovana

High speed usb 3.0 flash drive,64GB Piratų usb flash drive atminties pendrive stick 32GB/16GB/8GB Pen Drive, Memory Stick/Flash Dovana

4 Atsiliepimai
€23.31

Už Dewalt Konvertuoti Dėl Makita 18V Li-ion Baterijos MT20DL Konverteris Adapteris BL1830 BL1860 BL1815, kad Dewalt 18V 20V DCB200 Funkcijos: 1.Šis adapteris gali padaryti išvardytų ličio baterijos naudokite dėl Dewalt 20V MAX ličio bevieliuose elektros įrankiuose, ir leidžia jums Mėgautis naudą extended run-time Li-Ion Baterijos į savo esamą 18V įrankiai. 2.Didžiausia pradinė akumuliatoriaus įtampa(matuojant be darbo

1 Atsiliepimai
€4.13

20pcs/set Makiažo Šepetėliai Nustatyti Diamond Vaivorykštė Sintetinių Plaukų Eyeshadow intymios Kontūras Milteliai Kosmetikos Teptukų Rinkinys. Savybės: 1. Šeriai pagaminti iš aukštos kokybės nailono plaukai yra gerai, švelni ir minkšta. 2. Šeriai yra patogūs liesti ir jie gali pasirinkti milteliai be sugeria produktą, kad jis padės jums įdėti makiažas lengvai. Parametrai: Gaminio

1 Atsiliepimai
€5.14

DM PD128 Metalo 8GB 16GB 32GB 64GB USB Flash Pen Drive Atmintinę Disko Paprastas Stilius Kompiuteris, Tablet PC Su Kinijos Mazgas Pagrindiniai Bruožai: -Nešiojamų mažas USB 2.0 flash drive atminties. -Tiesiog prijungti ir paleisti, nereikia įdiegti jokios programinės įrangos. -Saugo vaizdo įrašus, muziką, nuotraukas, filmus ir kitą asmeninę. -Didelės spartos duomenų perdavimo. -Apvalkalas yra pagamintas iš cinko lydinio, ypač

Panašūs produktai