Vasaros Berniukai Medvilnės Trumparankoviai Drabužių Rinkinius Kūdikio Laiškas, Print T-Marškinėliai + Kelnės, Kostiumas 2 Vnt Vaikams Laisvalaikio Drabužiai Vaikams, Apranga

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€6.60

€13.20

Sveiki atvykę į mano parduotuvę!!!

Produkto aprašymas:

gamyklos tiesioginės~kokybės užtikrinimo, sveiki pirkėjams įsigyti,ačiū~~~

Pavadinimas: berniukai drabužių rinkinys

Medžiaga: medvilnė

Spalva: rodo kiek vaizdą

Dydis: 80-90-100-110

dydis 80=12M

dydis 90=2T

dydis 100=3T

dydis 110=4T

1lot=1set

DYDIS LENTELĖ (VIENETAS:CM) Tegus DYDIS, Ilgis Kelnių ilgis Rekomenduojamas amžius Rekomenduojamas aukštis 80 12M 36 28 12 mėnesių 70-80 90 2T 38 29 2 metų amžiaus 80-90 100 3T 40 30 3 metų 90-100 110 4T 42 31 4 metų 100-105 Pastaba:1cm=0.39 colių & 1inch=2,54 cm Prašome leisti 1-3 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

ATTN

Prašome susisiekti su manimi apie tai pranešti savo mėgstamą stilių, todėl galiu pasirūpinti prekes jums anksčiau, kartais, yra bet koks stilius YRA IŠ sandėlio, todėl prašome susisiekti su manimi, prieš pateikdami užsakymą.Ar palikti daugiau papildomų stiliaus numeriai man atveju, kad ten yra bet kokio stiliaus sandelyje.Prašome būti informuotas, mes negalime prisiimti papildomų importo mokesčių savo counrtry, nereikia duoti blogų atsiliepimų, nes ji.Labai ačiū!

PRISTATYMAS

Visi daiktai bus laivą iš 1-3days nuo jums užbaigti mokėjimo.Paprastai, Mes išsiųsti elementai per China Post " Oro Paštu .Mes pakuoti prekes labai saugus ir sunku paketą.Tai saugu !Ir jūs neturite mokėti už kurjerio.Jis kainuos 10-20days .Jei norite gauti prekių skubiai, prašome pasirinkti kitą išreikšti taip, kaip FedEx, DHL ar TNT ir t.t.Mes turime profesinės laivybos agentas, kaina yra taip pat geras!Bet jūs turite sumokėti papildomą laivybos kaina.

Mokėjimo

Mes priimame šiuos mokėjimo būdai:

Alipay sąlyginio Deponavimo ,T/T ir "Western Union", pasirinkti, kas jums patinka,bet sąlyginio Deponavimo yra labiausiai laukiami vienas .

Politika

Teigiamas grįžtamasis ryšys bus automatiškai kairės į pirkėjo, kai jūs palikta postive atsiliepimus apie mūsų sistemą.

Susisiekite su mumis, jei yra problema su produktu.Mes esame čia, kad padėtų & išspręsti bet kokias problemas, kurios gali atsirasti.

Prašome nepalikite neigiamą arba neutralų atsiliepimą, be susisiekite su mumis, nes www.kardiosignalas.lt neleis išėmimai dėl kokių nors priežasčių.

Jei jums nereikia palikti neigiamų atsiliepimų, be susisiekę su mumis problema, jis bus laikomas galutinis sprendimas, ir jokių tolesnių kontaktų arba el. paštu, atsakymas bus pateiktas.

Dėkojame už jūsų supratimą&kooperacijos.

Apie Mus

mes yra šimtai skirtingų mados dizaino ir mes turime pakankamai pasiruošę prekes!

Mes jus patikinti, kad mes padarysime viską, kas žmogiškai įmanoma, kad jūsų patirtis yra didelis vienas.Mes esame draugiška krūva žmonių, kurie tiki mandagumo ir pagarbos.Mes elgiamės kiekvienas klientas su priežiūra, ir mes suprantame, kad vienintelis dalykas, kuris atneš jums atgal į mūsų parduotuvėje yra tai, kaip mes elgiamės su jumis.

Kadangi mes esame pardavimo internetu, mes labiau linkę atsižvelgti į jūsų klausimus per Laiškus.Mes labai greitai reaguoti mūsų pirkėjai ne tik prieš pardavimą, bet tikrai po pardavimo, taip pat.Mes greitai siuntėjai.Jūs tikrai pamatysite visus šiuos gerus dalykus, jei jums pažvelgti į mūsų atsiliepimų iš patenkintų pirkėjų.

Jei negalite rasti atsakymus į savo klausimus čia, susisiekite su mumis el. paštu.

Visus laiškus bus atsakyta per 12-24 val.Jūs galite parašyti mums dėl savaitgalio,mes visada galime dirbti galite bet kada!

Draudimo

Pirkėjai yra atsakinga už bet kokio draudimo, jie jaučiasi reikalingas.

Grąžinti

Mainai Tik

1. Jeigu esate nepatenkinti pirkiniu, galite pasikeisti elementą.

Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.

2. Pirkėjas turi susisiekti su mumis per 3 dienas po pristatymo, jei jie nori

mainų defektų arba neteisingai vežamos prekės.

Atsiliepimai

Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes

bus dirbti su jumis, norėdami išspręsti visas problemas.

Žymos: vaiko tracksuit, nešioti vaiko, kūdikių jumpsuit romper, berniukas dėvėti, suknelė naujagimių žiemą, fesigner prakaito rinkinys, bobo pasirinko, kiaulių marškinėliai, mergina, 5 metų berniukas džinsai
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas kailis
Stilius Mados
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Apykaklės O-Kaklo
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Lytis BERNIUKAI
Uždaryti Tipas Megztinis
Prekės Pavadinimas BOTEZAI
Rankovės Stilius Reguliariai
Elemento Tipas Rinkiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Laiškas
Medžiaga Poliesteris

Parašyti atsiliepimą

Vasaros Berniukai Medvilnės Trumparankoviai Drabužių Rinkinius Kūdikio Laiškas, Print T-Marškinėliai + Kelnės, Kostiumas 2 Vnt Vaikams Laisvalaikio Drabužiai Vaikams, Apranga

Vasaros Berniukai Medvilnės Trumparankoviai Drabužių Rinkinius Kūdikio Laiškas, Print T-Marškinėliai + Kelnės, Kostiumas 2 Vnt Vaikams Laisvalaikio Drabužiai Vaikams, Apranga

0 Atsiliepimai
€4.05

Kūdikių Kombinezonas - Subtilus karpymas ir bauda kratinys, klasikinio nustatyti gali pritaikyti bet kokį priedai Savybės: Specialaus dizaino, ilgomis rankovėmis ir apvalios apykaklės marškinėliai, su laisvo stiliaus rudenį Lengvas, minkštas, kvėpuojanti medvilnė medžiaga Subtilus karpymas ir bauda kratinys, klasikinis kostiumas gali pritaikyti bet kokį priedai, kad permainingi išvaizda Tinka

1 Atsiliepimai
€3.36

Aprašymas Naujausias Mados Kūdikių Berniukų Dinozaurų Komplektus !! Aukštos kokybės ir visiškai naujos, 100% Pagrindinė Spalva: KAIP Paveikslėlyje Naujas Mados Medžiaga: Medvilnės Mišinys Dėmesio plz: Jei jūsų vaikas yra išsipūtęs, rekomenduojame pasirinkti didesnio dydžio, ačiū.Prašome reikšti savo vaikams aukščiu ir dydžio diagramos, prieš perkant/siūlymą.Ačiū. Pakuotė:

0 Atsiliepimai
€11.13

Nauja Vaikų Pavasario Rudens Drabužiai, Kūdikių Berniukų, Mergaičių Medvilnės Hoodies Kelnes 2vnt/rinkiniai Vaikams, Cartoon Kostiumas Kūdikiams Mada Sporto 0-4 Metų 1 Pakuotė: Hoodies + Kelnės Spalva:Mėlyna.Oranžinės spalvos.Baltos spalvos. Pasirinkti 9M/12M : Siųsti dydis 80/S/6.Tinka Aukštis 66-80 cm Pasirinkti 2T: Siųsti dydis 90/M/8.Tinka Aukštis 80-85 cm Pasirinkti 3T : Siųsti

1 Atsiliepimai
€5.87

Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai. Mados dizaino,100% visiškai Naujas, aukštos kokybės! Medžiaga: Medvilnė Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti Stilius: Atsitiktinis Dydis : 80 90 100 110 120 Yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas. prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš

Panašūs produktai