GIMDOW Smart Durų Užraktas Skaitmeninis Bluetooth Protingas Užraktas, nekeičiant esamos Užraktas Belaidžio App "Bluetooth" Kontrolės

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€104.43

€160.67

GIMDOW Smart Durų Užraktas Skaitmeninis Bluetooth Protingas Užraktas, nekeičiant Esamos Užraktas Belaidžio App "Bluetooth" Kontrolės GIMDOW A1 produkto parametrai (lock), Matyti Parametrų Gaminio Matmenys: 135mmX60mmX45mm korpuso Medžiaga: PC ir Plieno Spalva:Juoda Neto Svoris: 286g Aparatūros Parametrų Ryšio Režimas: virš "Bluetooth" 4.0 Akumuliatoriaus Data: AA baterijos*4 Ištvermė: 300 Dienų APP Parama "Android": Virš 5.0 iOS: Virš 8.0 GIMDOW P1 Gaminio Parametrai (apsauga Slaptažodžiu) Matyti Parametrų Gaminio Matmenys: 80mmX80mmX25mm Kūno Medžiaga :Aliuminio lydinys ir PC Spalva :Pilka Neto Svoris : 90g Aparatūros Parametrų Ryšio Režimas :Virš "Bluetooth" 4.0 Akumuliatoriaus Data : AA Baterijos*2 Ištvermės : 300 Dienų APP Parama "Android": Virš 5.0 iOS : Virš 8.0

Easy come, easy go

Gimdow tiesiog prilimpa prie jūsų durų, naudojant patvarus, bet nuimamas klijus.Ne pakeisti esamas užrakinti arba duris reikia.Ji patikimai įtvirtintas taip ilgai, kiek jums reikia, bet ateina teisę išjungti, kai jums pereiti į naują vietą arba susidurti pagalbos.

Labas ir sveiki!Gimdow veikia visame pasaulyje

Su keitimu, įdėklai, Gimdow galima įrengti dauguma Amerikos ir Europos durų spynos.

Išmaniųjų telefonų prieiga ir virtualūs klavišai

Suteikti jūsų augintinė pavaduotojas vieną kartą susipažinti su savo vieta, per savo atostogas, arba išduoti virtualius klavišus Airbnb svečiai.Su Gimdow app jūs visada galite kontroliuoti, kas eina ir išeina.

Operacija, informuoja ir įrašyti pėdsakų

PROGRAMĖLĖ jums praneša virtualus klavišą eksploatavimo laiką ir suteikia rekordą.

Atrakinti su belaide klaviatūra

Ilgas baterijos veikimo laikas: su dešimt kartų naudojimo per dieną, 2 AA baterijos viduje galėtų dirbti

daugiau nei 300 dienų.

Anti-peeping slaptažodį: galite įvesti netikrą slaptažodžius prieš ar po įvesite

teisingai slaptažodžius, siekiant išvengti kas nors peeping jūsų patekti.

Belaidžio "Bluetooth" ryšį: greitai įdiegti ne bet kur jums patinka, be dėl

apie laidą.

Ilgalaikis

4 AA baterijos paramos daugiau nei 300 dienų darbo (su 10 kartų atrakinti per dieną).

aukščiausios kokybės kontroliuojama

Užrakto praėjo per 100000 kartų testavimo,įskaitant CE,FCC,RoHS ir t.t., ir gavo profesinius sertifikatus.

Jokių problemų, originalius raktus

Jūs vis dar galite naudoti originalius raktus atveju maitinimą.

Reguliuojamas apkabos

Jei aukščio rankenos yra mažas, paspauskite apkabos, reguliuoti aukštį.

Specialaus dizaino apvalios rankenos

Apvali rankena, yra nukirpti užsakymą apkabos, tada įrengtas užraktas.

Susisiekite su mumis daugiau informacijos: [email protected]

Sužinokite daugiau:

©2019 GIMDOW Smart

DAŽNIAUSIAI UŽDUODAMI KLAUSIMĄ

Q1:Kokia baterija ar produktą naudoti, ir kaip ilgai jis truks?

A:Jis naudoja 4 AA baterijas ir palaiko daugiau nei 300 dienų, jei jums atidaryti ir uždaryti 10 kartų per dieną.Kai galia yra maža, prietaisas bus toliau skleidžia garso signalą alarm po kiekvieno atrakinti.

Q2:Kaip man nustatyti, jei užrakto tinka?(Ne tikri, jei mano klaviatūra yra suderinama?)

A:Mūsų produktas veikia sukant rankenėlę, arba raktą, spynos korpusas už durų, taip ilgai, kaip storis rankenėlę arba raktas yra mažiau kaip 20mm, ir rankenos nėra, cilindrinės rankenėlės, jis gali būti pritaikytas.

(Dėmesio: Jei spynos korpusas už durų yra įtraukiamas į svarbiausių sukels klavišą, už durų negali atidaryti užraktą, tokios spynos korpusas netinka.)

Q3:Yra produktas, saugus ir patikimas?

A:Mūsų gaminio saugos patikimumas yra padalintas į dvi dalis.

Pirmoji dalis yra techninė įranga.Mūsų produktai išlaikė " CE " atitikties Europos Sąjungos ir FCC sertifikatas Jungtinės amerikos valstijos, ir praėjo autoritetingas bandymų.

Antroji dalis-tai programinės įrangos."Bluetooth" ryšio naudojimo bankas šifravimo algoritmas, ir "smart lock" gali būti tik valdoma mobiliuoju telefonu šalia užrakto įstaiga, kuri pašalina nuotolinio atakos, programišių ir užtikrina saugumą.

Q4:Ką daryti, jei telefonas yra pamestas arba telefono baterija yra baigsis ?

A:galite laikinai pasiskolinti mobilųjį telefoną parsisiųsti programą ir prisijungti sąskaitą, atidaryti duris, ir jūs galite pridėti privalomas vėl įvedę duris.

Audi Q5: "Bluetooth" ryšį ar wifi ryšiu?

A: "Bluetooth".

K6:Gali I duris užrakinti automatiškai?

A:Jis nebus užrakinti automatiškai.Galite užrakinti duris per klaviatūrą lauke.

Q7:Ką daryti, jei užrakto neatsako, ar kažkas negerai?

A:, Jei užrakto nereaguoja, išimkite bateriją ir įdiegti iš naujo.Susidarius ypatingoms aplinkybėms, galite naudoti originalus klavišą, norėdami atidaryti duris.Ji yra rekomenduojama, kad jums išsaugoti atsarginę kopiją klavišą kur nors kitur, nei savo namų.Tuo tarpu, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba bet kuriuo metu.

Q8:Kaip unbind užraktas ir klaviatūrą?

A:Pirma, ištrinti klaviatūra privalo pagal smart lock APP, ir tada ištrinti "Smart Lock".

Pašalinusi jį APP, jums reikia atidaryti galinį dangtelį su klaviatūra.Paspauskite SET mygtuką ilgą laiką, ir tada atleiskite jį po pyptelėjimo.

Smart lock taip pat turi ir atidarykite dangtelį.Paspauskite SET mygtuką ilgą laiką, ir tada atleiskite jį po pyptelėjimo.

K9:Tik administratorius gali nustatyti klaviatūros slaptažodį?

A:Klaviatūros slaptažodis gali būti nustatyti tik administratorius.

Q10:, Kas yra anti-peeping slaptažodį?

A:Anti-peeping slaptažodį reiškia, kad vartotojai gali įvesti netikrą slaptažodį prieš ir įvedus teisingą slaptažodį, klaviatūra, vis dar gali atpažinti.

Žymos: tuya kabineto užrakinti, vima išmaniųjų užrakto cilindras, užrakto smart wifi, "bluetooth" durų užraktas, kojų plovimo, durų skaidrių, secur durų užraktas, elektriniai durų užrakto cilindras, belaidžio headphon, durų užraktas smart
Ištvermė 300 dienų
Ryšio režimas, Virš "Bluetooth" 4.0
Pakuotės Turinys 3 Apkaba A
Priedai 5 Apkaba B x 1
Pakuotės Turinys 2 Rankenėlę
Priedai 2 Atsuktuvas x 1
Priedai 4 10mm Tarpiklis x 1
Pakuotės Turinys 6 KORTELĖS
Korpuso Medžiaga PC ir Plieno
APP parama 1 "Android" Virš 5.0
priedai 1 Varžtas x 6
Pakuotės Turinys 4 Savininkas
Priedai 3 3mm Tarpiklis x 2
APP parama 2 iOS Virš 8.0
Aksesuarai 6 Gnybtas C x 1
Pakuotės Turinys 5 klaviatūra
Prekės Pavadinimas GIMDOW
Modelio Numeris F1
Baterija Data AA baterijų*4
Pakuotės Turinys 1 Universalieji kompiuteriai
spalva Juoda
Gaminio Matmenys 135mm X 60mm X 45mm

Parašyti atsiliepimą

GIMDOW Smart Durų Užraktas Skaitmeninis Bluetooth Protingas Užraktas, nekeičiant esamos Užraktas Belaidžio App

GIMDOW Smart Durų Užraktas Skaitmeninis Bluetooth Protingas Užraktas, nekeičiant esamos Užraktas Belaidžio App "Bluetooth" Kontrolės

1 Atsiliepimai
€12.94

Savybės: 1.Nėra užrakto anga dizaino, jis visiškai atsisako tradicinių raktas ir užraktas, visiškai atidaryti ir uždaryti nuotoliniu būdu, supratau, nekilnojamojo saugumo. 2.Pratęstas antena, signalas stipresnis, saugesnį ir labiau. 3.Pridėti USB išorinio energijos šaltinio funkciją.Įsitikinkite, kad užraktas veikia, kai baterijos (neįtraukta) buvo miręs. 4.Trys atrakinti rūšių pasirinktinai:

0 Atsiliepimai
€64.99

Kaip įjungti žymeklius/ valdymo kortelę / įjungti pagrindiniai nuotolinio valdymo pultelis / kopijuoti nuotolinio valdymo pultelis / uždaryti signalizacijos / atstatyti gamyklos parametrus Šis užraktas nepalaiko vandeniui įdiekite su raincover Pleae pasirinkti, ką jums reikia DC 12V Elektros Durų Užraktas su Nuotolinio Valdymo Pulteliu+ID Dvivietis Vadovas Ilgis užraktas kalba>20mm, GA/T73-94

0 Atsiliepimai
€7.57

Aprašymas: 100% brand new ir aukštos kokybės Savybės: Pagamintas iš aukštos kokybės metalo, medžiagos, anti-rust, patvarus ir tvirtas. Vidinis varinės vielos ratas, stabili temperatūra kyla, atsparūs karščiui.Recommand kontroliuoti įjungimo laikas 0-10S. Plonas dizainas, saugumas ir stabilumas, mažas energijos suvartojimas. Sukurta su atviro rėmo tipas ir mount valdyba, lengva instaliacija. Prisijungę

1 Atsiliepimai
€9.87

3 VNT Derinys Spynos, sumažinti atsparumą Užraktas Vandeniui 4 Skaitmenų Derinys Užraktas Durų Mokyklos, Sporto salės, Lauko Paukštidę Spintelę __________________________________________________ 1.Su surenka ne 0-0-0-0, ištraukite juosta. 2.Savo ruožtu pakabinimo 90 laipsnių (1/4 posūkį) ir paspauskite jį žemyn. 3.Toliau paspaudus juosta ir nustatyti, kad renka savo kombinacija. 4.Pakelkite ir pasukite pakabinimo į pradinę

Panašūs produktai