1 Nustatykite, Metalo Pjovimo Dvivietis Vadovas Lapas Nibbler Pjūklų Pjovimo Įrankių Rinkiniai Gręžimo Priedą, Pjovimo Įrankiai, Reikmenys

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€19.08

€21.20

1 Nustatykite, Metalo Pjovimo Dvivietis Vadovas Lapas Nibbler Pjūklų Pjovimo Įrankių Rinkiniai Gręžimo Priedą, Pjovimo Įrankiai, Reikmenys, naujos dukart vadovavo fanera cutter yra produktas, kuri buvo atlikta keletas patobulinimų; Tai yra pjovimo įrankis, varomas elektros ir pneumatiniais grąžtais; Ji gali sumažinti metalo lakštų, iki 2 mm (įskaitant plieno, vario, aliuminio, nerūdijančio plieno lenta);Kai pjovimo bukas sumažinti už kitą galą ir toliau pjovimo, nepriklausomai nuo to, pjovimo skruostų ar paviršius, galima lengvai iškirpti įvairių tiesios linijos, kreivės, lankai ar kitų neteisėtų linijų ir formų.

Kai kartu su plonos plokštės angą cutter gali sumažinti 55 mm -260 mm standartinė apvali skylė;Šis produktas yra šviesos svorio, mažo dydžio, lengva valdyti, ir kitų savybių, yra Puikus įrankis, auto remontas, skardos gamyba ir kurti naujus produktus.

Supjaustyti geras pagalbininkas; Kaip ilgai, kaip su gręžimo galite laisvai sumažinti bet kokios plonos metalo, bet kokios formos.

Veikimo reikalavimai ir atsarginės dalys: peilio ašmenys kruopšti degalinėse, ypač pjovimo aliuminio yra ypač svarbus;pirmasis elektrinis grąžtas, kai pjovimo, pabaigos uždaryti po pirmojo išjungti gręžimo;Pjovimo pjovimo juosta, kai pjūvis turi būti sumažinti, statmena ruošinio būti sumažintas, jei sunku nutraukti skaldytų galvos.

Pavėsinė pakeitimo: Atidaryti apsauginį dangtelį, išimkite veržlė, atlaisvinkite varžtą, pašalinti pavėsinė su replės, iš naujo įdiegti pavėsinė, ir priveržkite varžtus.Peiliu laikiklis pakeitimo: Varžtas iš suspaudimo dangtelį prieš laikrodžio rodyklę, įdėti naują peilių laikiklį.

Skardos atidarytuvas instrukcijos

Kai kuriose įrengta plonos plokštės angą atidarytuvas, pirma įdėkite priekis, gręžimo ir frezavimo į skylę skylę cutter, prijunkite katerių, gręžimo ir užrakinti jį tvirtai, ir tada priveržkite trys lazdos ir galvos varžtus rack , siekiant užkirsti kelią hole skylė atidarytuvas nuo slydimo.Įdėkite taisyklę juosta iš kairės į dešinę, į kvadratinę skylę lentynos su kairės į dešinę padėties nustatymo pin aukštyn.

Galiausiai sureguliuoti ir priveržkite stora-top varžtą pagal dydį lanko būti sumažinti, siekiant užtikrinti tikslumą pjovimo skylę.

Sumažinti standartas lanku, lapas turi būti naudojamos atviros angos, siekiant užtikrinti, kad arc sklandus ir gražus skyriuje, taip pat turėtų dirbti pirmą gręžimo 3 mm padėties nustatymo akis, ir tada gręžimo 12 mm skylė, tiek į skylę Viduje ir už jos ribų ratas, pjovimo.

Medžiaga: Alloy + Plastikas

Spalva: Sidabrinė + Juoda

Skersmuo staklių: 51 Skersmuo

Raundas greitis: 1500 - 3000rpm

Minimalus pjovimo spindulys: 12mm

Suderinama su: TINKA BET kokiam ELEKTRINIS GRĄŽTAS

Maksimalus pjovimo storis: plieno plokštės 1,8 mm, nerūdijančio plieno 1,2 mm.

vario/aliuminio plokštės 2mm, plastiko/medienos plaušo plokštės 2mm

Pakuotės Turinys: 1 x mašininis įrankis

1 x Įrankis iš naujo

1 x Cutter turėtojas

1 x Hex raktas

1 x Plastikinė rankena

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: nibbler įrankis, bmw ramstis, radiatorius intercoolerio mount, metalo nibbler lapas, indų restoranas, audi a3 sportback, pjovimo lakštinio metalo, decoup, galąstuvas volframo, gręžimo nibbler
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Elektrinių Įrankių Priedai
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Medžiaga Lydinio + Plastikas
Sertifikavimo NĖRA

Parašyti atsiliepimą

1 Nustatykite, Metalo Pjovimo Dvivietis Vadovas Lapas Nibbler Pjūklų Pjovimo Įrankių Rinkiniai Gręžimo Priedą, Pjovimo Įrankiai, Reikmenys

1 Nustatykite, Metalo Pjovimo Dvivietis Vadovas Lapas Nibbler Pjūklų Pjovimo Įrankių Rinkiniai Gręžimo Priedą, Pjovimo Įrankiai, Reikmenys

1 Atsiliepimai
€4.55

Kryželiu rinkinys,, reikia siuvinėjimas pagal save Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokių sunkumų, mes garantuojame, kad jūsų sėkmės*^_^* Siūlių:129w X 141h 18ct Drobė Dydis:23x25cm Nuotraukos dydis:18x20cm 14ct Drobė Dydis:31x33cm Nuotraukos dydis:23x25cm 11ct Drobė Dydis:39x42cm Nuotraukos dydis:29x32cm Apima: Skaičiuojama, arba atspausdinta drobė x1 Medvilninių

0 Atsiliepimai
€14.03

PATARIMAI: Mes ne padėti jums sumokėti muito mokesčius ( nes mes turime mokėti tarifus mūsų šalyje ). 1 Circa Tappetino Auto Modello: il negozio foto vi dirà il compratore possiamo su questo tipo di auto tappetino.ci sarà adattarsi personalizzato il tappetino auto auto del compratore bazės, così, quando il compratore ha ricevuto il tappetino auto, il tappetino auto modello forse differente con il nostro deposito immagine. 2

Panašūs produktai